Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Vladka predstavlja #1

SHAKER MORSKA VOŠČILNICA

 
  • Lep pozdrav vsem, Vladka z vami!
 
  • Shaker voščilnico sem nazadnje naredila na svojih ustvarjalnih začetkih, kar nekaj let nazaj in glede na to, da so v zadnjem času znova tako popularne, sem se je lotila tudi sama. Ker je končno prišel čas, ko začnem odštevati dneve do mojega dopusta in že sanjam o terasi in pogledu na morje, sem se odločila, da ustvarim eno morsko voščilnico. Spodbudile pa so me k delu tudi nove šablone Let´s Get Nautical, ki sem jih že nekaj časa imela nagledane in se sedaj dobijo tudi v trgovini Mavelu
 

ladijsko okno 1 mavelu

 
  • Najprej sem se lotila “lesenih desk“, ki jih prav tako že dolgo nisem izdelovala. Iz kraft papirja sem zrezala  trakove in jih pobarvala z dvema Distress Inkoma: Walnut Stain in Vintage Photo, jih nekoliko zmučkala in še malo prevlekla z belo tempero.  Nato sem jih nalepila na šeleshamer enake velikosti kot je osnova voščilnice in izrezala malenkost manjši krog kot je izrez ladijskega okna, kamor sem kasneje postavila samo okno.
 
  • Obrobo ladijskega okna sem pobarvala s turkizno bravo, ki sem si jo namešala s temperami in pustila, da se pošteno posuši. Nato sem se tu in tam dotaknila izreza z Versa Mark blazinico in nanesla Distress embossing prah Walnut stain in toplotno obdelala, da je nastal učinek zarjavelosti. Tega sem nanesla tudi na vse te drobne rjave krogece oz. "vijake".
 
ladijsko okno 2 mavelu
 
  • Nato sem se lotila “pogleda skozi okno”, pri čemer sem izrezala krog iz svetlo modrega šeleshamerja, s pomočjo dekorativnih škarij sem izrezala valove, z rezalno šablono del ladjice in oblake z Baby Selleping on Moon šablono. Da je vse skupaj nekoliko dvignjeno sem rob kroga izrezala še iz moss gume in ga prav tako pobarvala s turkizno barvo. Guma hkrati preprečuje, da drobni delci ne pobegnejo iz okna.
 
  • In nato sem vse skupaj sestavila: najprej osnovo z motivi na katero sem nalepila okrogli rob iz moss gume, znotraj sem posula drobne perlice, nalepila izrezan krog iz prozorne folije in nato še rob okna. Na osnovo voščilnice sem nato nalepila s 3D blazinicami še osnovo iz “lesa“. Da vse skupaj ne bi bilo preveč prazno, sem nakvačkala “mornarsko vrv“ in nanjo prilepila raznobarve trakove, izrezane kar ročno. Napis, vzet iz seta Čudovito praznovanje, pa sem odtisnila na izrezan oval.
  ladijsko okno 3 mavelu
 
  • Ja, kar nekaj dela in časa sem porabila za tole. Ampak kar se mene tiče, se je splačalo, saj mi je končni izdelek zelo pri srcu in bo ostal kar doma, v moji zbirki :)
 
  • Vladka
banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj