Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Vladka predstavlja #2

BALONI IN OKRAŠENA KUVERTA

 
  • Današnja voščilnica je nastala za ustvarjalko, ki prav danes praznuje svoj rojstni dan. Odzvala sem se na njeno povabilo, da ji za njen praznik izdelamo kakšno čestitko. Ti Marini baloni so me že dolgo čakali, da jih vzamem v roke in tole se mi je zdela odlična priložnost, da jih uporabim.
 

baloni 02 Mavelu

 
  • Balone sem odtisnila s tremi roza-vijoličnimi odtenki in pri tem uporabila tehniko maskiranja, s čimer sem pridobila občutek globine. Ko so baloni bili že odtisnjeni sem osrednji del motiva izrezala z zvezdo (šablona je iz seta šablon štirih velikosti zvezd od Die-namics in Marina vam ga z veseljem naroči, če želite), ki sem jo nato z 3D blazinicami zalepila nazaj na izrezano mesto. Vsemu skupaj sem nato dodala še bel izrez "vse najboljše" in napis iz istega seta štampiljk.
 

baloni 03 Mavelu

 
  • Voščilnico sem dopolnila še z istimi odtenki okrašeno kuverto. Pri tem mi je pomagal set štampiljk Črta črta črtica. Rob kuverte sem olepšala s krogi raznih velikosti in uporabila še napis "Prejme naj posebna oseba". Upam, da je tej posebni osebi moj izdelek všeč. Meni je izdelava bila v veliko veselje in zabavo.
 

baloni 01 Mavelu

 
  • En čudovit dan vsem skupaj!
 
  • Vladka
banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj