Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica hvala #2

naslov-na-blogu-voscilnica-hvala-2
  • Hojla... Verjetno ni nobena skrivnost, da jaz naravnost obožujem distress blazinice... Saj po pravici povedano kdo jih pa ne, kajne? Ko pa ponujajo ne samo ogromno paleto čudovitih barv, še tako zelo uporabne so in pri toliko različnih tehnikah jih lahko uporabiš... Jaz sem se danes odločila za čisto osnovno in to je odtiskovanje :)
 
  • Ja čeprav so načeloma odtiski z njimi malce "slabši", pa včasih potrebuješ ravno ta "zdelan" videz, ki ga dobiš z distress blazinico... In točno to sem jaz želela na današnji voščilnici, saj nisem želela lepega in čistega videza črt, ampak takega malce že zdelanega, da bo sama voščilnica kljub preprostosti dovolj zanimiva :)
  voscilnica-hvala-metulji-enostavna-podpis  
  • Najprej sem si samo osnovo voščilnice maskirala, da sem dobila lep raven bel rob okoli črt. Za maskiranje sem uporabila posebni maskirni trak. Nato pa sem s tremi različnimi distress blazinicami odtisnila štampiljko v obliki črte (ki jo najdeš v setu Črta črta črtica). Da sem vse skupaj odtisnila lepo naravnost, sem si pomagala z mojo ploščico na penci in pa rezalno podlogo. Ker imata obe narisano mrežo, je bilo odtiskovanje precej enostavno.
 
  • Nato sem na voščilnico najprej odtisnila napis Hvala z močno črno blazinico in prilepila bel izrezek z metuljčki, da voščilnica ne bo preveč dolgočasna... In ker se je voščilnica zaradi metuljčkov optično prevešala na levo stran, sem za ravnotežje odtisnila še napis za vse. Če dobro pogledaš, črt nisem odtiskovala enakomerno... Tokrat to ni bila napaka, ampak sem tak videz želela, ravno zaradi zanimivosti same drugače precej enostavne voščilnice.
  voscilnica-hvala-metulji-enostavna-lezece-podpis  
  • To je moja voščilnica za danes. V spodnjo zeleno barvo, ki sem jo odtisnila z novo distress blazinico sem se čisto zaljubila in jo boš še velikokrat videla na mojih izdelkih, ker je res tista prava živa zelena barva :)
 
  • Do naslednjič te prav lepo pozdravljam in predno se dokončno poslovim, bi te želela samo še obvestiti, da si lahko tudi ti sedaj svoje distress blazinice privoščiš kar 10% ceneje... Hitro klikni tule in si izberi svoje barve (pssst.... Na voljo so tudi že čisto vse nove barve distress blazinic).
 
  • OK sedaj pa res... Želim ti en čudovit dan še naprej in naj bo kar se da ustvarjalno obarvan :)
 
  • Pozdravček,
podpis banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj