Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica hvala #3

naslov-na-blogu-voscilnica-hvala-2
  • En prav lep pozdravček :) Današnjo voščilnico sem ti sicer že nekaj časa nazaj pokazala, danes pa sem se odločila, da ti še predstavim kako sem jo izdelala, saj je njena izdelava zeloooo preprosta :) Narejena pa je praktično samo iz enega mini seta štampiljk in pa rezalne šablonice in to je to...
 
  • Najprej sem si izrezala malce manjši pravokotnik od same osnove za voščilnico (jaz sem uporabila kar rezalno šablonico, ampak lahko ga izrežeš tudi kar z rezalnikom ali ustvarjalnim nožkom). Nato sem ta papirček iz 4ih strani maskirala z modrim maskirnim trakom, da sem kasneje dobila lep bel rob. In nato sem začela z odtiskovanjem rožic z različnimi Versacolor blazinicami. Za tiste čisto male modre pikice, pa sem uporabila kar embosirni svinčnik, ki sem ga namočila v modro blazinico in nato barvo prenesla na bela mesta med rožicami, da sem samo ozadje naredila lepo zapolnjeno.
  voscilnica-hvala-z-rozicami-podpis  
  • Sam maskirni trak sem nato odstranila in s črnim pisalom ob ravnilu narisala črte, da sem središčni del lepo povdarila. Iz črnega kartona sem 5x izrezala napis hvala in vseh 5 izrezkov zalepila enega na drugega z lepilom Multi-medium v mat verziji in sem tako bila brez skrbi, da bo sijaj lepila kukal skozi izrezke. Z istim lepilom sem nato vse skupaj prilepila na prej izdelano ozadje in celotni papirček prilepila na osnovo za voščilnico. In to je to... Čisto enostavna voščilnica, ki je poleg vsega še hitro narejena :)
 
  • Upam, da ti je bila voščilnica všeč in da tudi sama poskusiš z njeno izdelavo, saj je res čisto enostavno :) Na tak način pa si lahko tudi izdelaš potiskan papir in ga uporabiš pri svojih projektih :)
 
  • Želim ti en res čudovit dan še naprej in se kmalu zopet oglasim :) Do takrat pa uživaj in ustvarjaj s srcem. Pozdravček,
  podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj