Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica hvala #1

naslov-na-blogu-voscilnica-hvala
  • Hej hej... kot obljubljeno včeraj imam danes zate nekaj posebnega... Zakaj? Ker sem tokrat uporabila tudi negativ, ki bi ga drugače najverjetneje zavrgla... Poleg tega pa sem ti po dolgem času zopet pripravila video vodič za izdelavo voščilnice :) Hmmm sem povedala že kar precej kajne :)
 
  • Tudi danes sem uporabila eno izmed novih Magnolia šablonic, ki jih imamo v ponudbi in to je metuljček oz. bolje rečeno metulj, ker je precej velik in mi je zato še toliko bolj pri srcu, saj je na voščilnici resnično kralj :) Izdelala sem precej enostavno voščilnico, ki pa v sebi skriva kar nekaj zanimiv tehnik :)
  voscilnica-hvala-z-metuljem-podpis  
  • Samega metulja sem pobarvala z akvarelno tehniko, odtis hvala pa sem embosirala z zlatim embosing prahom... Prav tako sem si izdelala barvni papir v rumeni barvi...
  voscilnica-hvala-z-metuljem-blizu-podpis  
  • Hmmm greva pogledat video vodič, ki sem ti ga pripravila in kjer ti pokažem te zanimive tehnike?
   
  • Kot že rečeno, pa sem uporabila tudi negativ, ki mi je ostal od metuljčka. Ker ozadja nisem naredila čisto simetrično, sem morala samo ozadje kar malo razrezati, da sem dobila lepo centriran kvadrat in če dobro pogledaš, sem ga dejansko razrezala na koščke.
  voscilnica-hvala-z-metuljem-2-polozna-podpis  
  • Da sem te koščke lepo in naravnost prilepila na voščilnico sem si pomagala s pozitivom metulja, ki sem ga najprej začasno prilepila točno na sredino voščinice, nato pa sem okoli njega zložila vse koščke kvadrata in ga po rezih začasno zlepila kar z washi trakom. Nato pa sem vse skupaj lepo prilepila na voščilnico in odstranila sam washi trak.
  voscilnica-hvala-z-metuljem-2-blizu-podpis  
  • Ker sem želela, da pride ozadje lepo do izraza in da voščilnica ne bo preveč "načičkana" sem uporabila belega metulja, ki sem ga na krilih prav tako prilepila s 3D penco. Tudi tokrat sem ozadje voščilnice pobarvala sama in tudi tokrat sem uporabila distress blazinico.
  voscilnica-hvala-z-metuljem-2-podpis  
  • Odtisnila sem še napis "Zaradi tebe so dnevi čudoviti" z močno črno blazinico in voščilnica je gotova... Sedaj pa samo še čaka, da jo pošljem svoji prijateljici in prepričana sem, da jo bo zelo vesela. Takšna majhna pozornost, ki lahko zelo polepša dan in to 2x... Meni ko sem jo ustvarjala in prijateljici, ki jo bo presenetila :)
 
  • In čisto na koncu imam zate še opomnik, da ti imaš samo še do nedelje (14.6.2015) čas, da si svoje nove rezalne šablonice izbereš kar do -50% ceneje... Tudi tale čudovit metuljček je med njimi :)

Klikni tule in si izberi svoje šablonice >>

 
  • Želim ti en čudovit vikend in ne pozabi se oglasiti tudi jutri, ko te čaka Popsi z novim presenečenjem :) Pozdravček,
podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj