Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica, ki vedno uspe


Ko sem bila še na začetku svoje ustvarjalne poti sem se pogosto držala enega samega pravila, saj sem vedela, da z njim ne morem zgrešiti.

Simetrije na voščilnicah. In to ne kakšne komplicirane ampak take v ravnih linijah. Po x in y osi.Da razložim malce bolj po domače. Predstavljala sem si, da sem na sredino voščilnice postavila ogledalo, ki je desno stran voščilnice preslikalo na levo stran in zgorni del na spodnjega. In če je bila moja desna stran voščilnice skoraj enaka levi in zgornja spodnji, potem sem vedela, da mi je voščilnica uspela.Seveda kar se tiče statike in razmerij na voščilnici. O tem ali sem motiv lepo pobarvala ali napis odtisnila pa je govorila samo moja natančnost. In tega pravila se pogosto poslužujem še danes, še posebno ko nisem ravno razpoložena za izdelovanje voščilnic, a jih moram narediti.

In Roteja je na tokratni voščilnici uporabila klasičen primer zgoraj opisanega trika. Uporabila je dva pravokotnika, ki ju je prilepila točno na sredino voščilnice in na manjšega točno na sredino odtisnila čudovit napis, ki je bolj ali manj simetričen skozi x in y os.Da je voščilnico še malček popestrila pa je dodala na zgornji in spodnji del še malček zelenja z božično zvezdo, ki pa jo je prilepila točno na sredino.

Popolna simetrija. Sedaj pa naju zanima kako je pa pri tebi? Se bolj poslužuješ simetričnih ali asimetričnih voščilnic in če imaš tudi ti kakšen trik v rokavu, ki bi nam lahko koristil pri usklajevanju simetrije na voščilnici. Veseli bova tvojega komentarja spodaj.

Veliiiiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj