Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica knjiga hvala

naslov-na-blogu-zahvalna-knjigica-patronazna
  • Živjo... Ta teden je bil posvečen tresočkam, takšnim in drugačnim in tudi naslednji teden se bomo igrali z njimi :) Med vikendom pa naj bo malce premora in zato ti pokažem mojo novo, tokrat zelo preprosto in enostavno voščilnico knjigo, ki sem jo izdelala za našo patronažno sestro, ki je poskrbela, da naši Loti ni nič manjkalo in meni in Tomiju malce obnovila znanje, kako skrbeti za tako majhnega otročka :)
  voscilnica-knjiga-zahvalna-z-rafaelom-podpis  
  • Moram priznati, da čeprav je Liza stara šele dve leti, sem večino stvari že pozabila in še dobro, da imamo tako čudovito patronažno sestro, ki naju je ponovno poučila :) Sicer se pri vzgoji precej drživa občutka, ampak vseeno je potrebno včasih slediti določenim smernicam :)
 
  • Ufff malce meje zaneslo :) Tokrat sem tole voščilnico/škatlico knjigo izdelala zelooo preprosto. Pravzaprav sem uporabila samo čudovit papir, ki je že sam po sebi tako bogat, da ne potrebuje veliko dodatkov. + še malce sem bila na tesnem s časom :) Tako da notranjost je res čisto preprosta in napolnjena z Rafaelom, prva stran pa je prav tako preprosta. Kot že rečeno sem uporabila samo en papir, in dodala samo še okvirček z napisom in srčkom, ki sta tudi del te kolekcije :) In knjigica je gotova :)
  voscilnica-knjiga-zahvalna-z-rafaelom-blizje-podpis  
  • In če si recimo v naprej pripraviš nekaj okvirjev za lažnimi listi, je njena izdelava res zelo hitra in jo lahko izdelaš tudi če imaš samo nekaj minut časa... In kakšna razlika je ali daš čokolatine v takšni lušni škatlici narejeni iz srca, ali pa v navadni v kateri pridejo :) Veliko bolj osebno in toplo :) Se strinjaš z menoj?
  voscilnica-knjiga-zahvalna-z-rafaelom-notranjost-podpis  
  • Tako... Iz moje strani je za danes to vse :) Želim ti en res čudovit dan še naprej in seveda en fantastičen vikend. Pozdravček,
podpis pripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj