Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica knjiga jesenska

naslov-na-blogu-skatla-knjiga-jesenska
  • Ojla! Tole škatlico sem izdelala že skoraj eno leto nazaj, ampak sem ugotovila, da je sploh nisem predstavila tako kot se to spodobi... In ker je jesen praktično že tu, sem se odločila, da ti jo pokažem danes. Izdelala sem jo za družino, pri kateri sem v svojih študenstkih letih pazila čudovito punčko, ki je danes že prava gospodična, lahko bi se reklo tudi najstnica :) Ufff kako čas hitro beži, kdo bi si mislil :) Ravno te dni je praznovala svoj rojstni dan in kmalu pokažem, kakšno darilo sem jih izdelala :)
  knjiga-za-zahvalo-z-drobno-pozornostjo-zaprta-mavelu-podpis  
  • Pri sami škatlici sem se kar precej igrala z barvami in listjem, ampak bilo mi je v neskončno veselje. Z veseljem bi kaj takega še ponovila in kaj veš, mogoče pa bom, saj imamo jeseni tudi kar nekaj rojstnih dni, tako v družini kot tudi med prijatelji :)
 
  • Vsak list posebej sem senčila z različnimi distress blazinicami in aplikatorjem in ga potem zmečkala, da sem dobila bolj realno podobo listja. Potem pa sem se samo še igrala z lepljenjem, da vse skupaj izgleda čim bolj realno.
  knjiga-za-zahvalo-z-drobno-pozornostjo-mavelu-podpis  
  • V notranjost škatlice sem potem pospravila posebno darilce in družinica je bila tega darilca zelooo vesela, saj vsi trije zelo cenijo ročno izdelane izdelke. In takim je vedno veselje dati izdelke iz rok, saj veš, da so našle svoj pravi novi dom :)
 
  • Do naslednjič pa te prav lepo pozdravljam in ti želim en čudovit in ustvarjalno obarvan dan še naprej. Pozdravček,
  • P.s.: Ker je škatlica oz. voščilnica stara že skoraj eno leto, nekaterih šablonic in papirjev ni več moč dobiti, za kar se ti opravičujem. Ampak vseeno upam, da si dobila kakšno super idejo.
  podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj