Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica knjiga ob poroki

naslov-na-blogu-skatlica-knjiga-poroka-rdeca
  • Škatlice v obliki knjigice so vsakič bolj popularne in tudi mene so navdušile že kar nekaj časa nazaj... Vedno jih z veseljem občudujem pri Aleksandri iz Voščila.com, kjer sem tudi tokrat dobila inspiracijo za današnjo škatlico... Ker je bila poroka v rdeče krem kombinaciji, sem te niti držala tudi sama :)
  skatlica-knjiga-porocna-rdeca-cela-podpis  
  • Osrednji element same platnice sta dva srčka, ki sta prilepljena en na drugega. Večjega sem izrezela iz rdečega papirja, manjšega pa iz potiskanega. Na manjšega sem odtisnila še napis v slovenskem jeziku s pomočjo najboljše zlate blazinice na tržišču (Delicata Gold). Ob srčka sem s 3D penco prilepila na čipko, ki sem jo prav tako izrezala z rezalno šablonico. Dodala sem še dva "šopka" narejena iz ročno izdelanih rožic in dva prstana, ki sta med seboj lepo povezana. Za večja srčka sem nato še prilepila dva manjša srčka z imeni, katera pa sem senčila z isto zlato blazinico kot sem prej že naredila napis, da se med seboj vse lepo poveže.
  skatlica-knjiga-porocna-rdeca-srcek-in-rozice-podpis  
  • Samo notranjost sem izdelala v istem stilu, le da sem se držala preprostosti. Na desni strani, kjer je harmonika oz. škatlica, sem dodala še žepek v katerega se lahko zatakne dinarčke, da se ne bi slučajno izgubili med darilom, ki se je skrival v sami škatlici. In ker slika pove več kot 1000 besed, sem ti spodaj pripravila še nekaj fotografij same škatlice.
  skatlica-knjiga-porocna-rdeca-odprta-podpisskatlica-knjiga-porocna-rdeca-notranjost-desna-podpis skatlica-knjiga-porocna-rdeca-notranjost-leva-podpisskatlica-knjiga-porocna-rdeca-obdelan-kot-srcek-podpisskatlica-knjiga-porocna-rdeca-prstana-notranjost-podpisskatlica-knjiga-porocna-rdeca-rozice-podpisskatlica-knjiga-porocna-rdeca-prstana-podpisskatlica-knjiga-porocna-rdeca-cela-1-podpis  
  • Upam, da ti je moja poročna škatlica knjigica všeč :) Želim ti eno res čudovito nedeljo še naprej. Pozdravček,
  podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj