Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica ob rojstvu #1

naslov-na-blogu-voscilnica-ob-rojstvu-1
  • Hej hej... Te dni že pošteno odštevamo do dneva D in po glavi mi večinoma hodijo samo otroške voščilnice in podobni projekti :) Tako da čudno, da bo tudi današnja voščilnica otroško obarvana :) Njena izdelava je zelooo preprosta, sama voščilnica pa je meni tako ljuba tudi zato, ker je tako preprosta :)
  voscilnica-ob-rojstvu-otroka-srce-z-nogicami-podpis  
  • Najprej sem si izrezala pravokotnik in pa srce iz belega papirja. Na pravokotnik sem postavila stencil šablonico v obliki srca in samo srce z aplikatorjem in pa HA blazinico senčila, da sem dobila čudovito obliko srca. Na izrezek srčka, pa sem najprej odtisnila napis z Versafine blazinico, potem pa še nogige z Memento Luxe blazinico. Da se bo izrezan srček lepo zlil s srčkom na podlagi, sem ga še senčila z isto HA blazinico, kot sam srček spodaj.
  voscilnica-ob-rojstvu-otroka-srce-z-nogicami-blizje-podpis  
  • Sam izrez srčka sem nato prilepila s 3D penco in v kote pravkotnika odtisnila še majhne srčke, da sem vse skupaj lepo povezala in da voščilnica ne izgleda preveč prazno. In to je vsa umetnost te voščilnice. Izdelana je hitro in enostavno in upam, da je tudi tebi všeč, tako kot je meni :)
 
  • Želim ti en res čudovit dan še naprej. Pozdravček,
podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj