Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica ob rojstvu #2

naslov-na-blogu-rojstvo-4
  • Hojla... Tudi današnja objava bo obarvana z rojstvom... Pripravila sem tresočko za rojstvo otročka, in ker sem jo izdelala v čisto nevtralnih barvah, jo lahko uporabim tako da deklico kot za dečka...
  voscilnica-za-rojstvo-otroka-tresocka-podpis  
  • Najprej sem folijo prilepila na papir z izrezom, potem pa sem nanjo z belo StazOn blazinico odtisnila napis, ki je primeren za tak dogodek. Ponavadi nisem ravno ljubiteljica StazOn blazinic, saj niso najbolj prijazne do štampiljk oz. bolje rečeno njihova čistila niso, ampak za odtiskovanje na neporozne materiale so to v bistvu edine blazinice, ki se lepo obnesejo.
  voscilnica-za-rojstvo-otroka-tresocka-detajl-podpis  
  • Na prvo stran pa sem potem prilepila še tri živalice, ki sem jih izrezala s pomočjo CC šablonic in ki so meni tako zelo pri srcu :) Res so take lušne otroške šablonice in pridejo zelo prav pri izdelavi različnih otroških izdelkov :)
  voscilnica-za-rojstvo-otroka-tresocka-lezece-podpis  
  • In ker mi je na vrhu nekaj malega manjkalo, sem dodala še dva odtisa zvezdice, vsakega v svoj kot, tako da sem zapolnila tudi praznino na vrhu same voščilnice :)
 
  • To je bila moja voščilnica za danes. Upam, da ti je všeč in lepo vabljena na obisk tudi jutri, ko te čaka nekaj podobnega kot danes a vseeno čisto drugačnega :) Več pa potem jutri :) Lepo bodi in imej en čudovit dan še naprej. Pozdravček,
podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj