Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica ob rojstvu #4

voscilnica-ob-rojstvu-koala-naslov  
  • Si tudi ti ena tistih, ki se kar stopi ko vidi malega dojenčka, kako se nedolžno stiska k mamici, ali pa radovedno pogleduje po okolici, da mu ja ne bo kaj ušlo?
 
  • Je tudi tebi izdelovanje otroških voščilnic nekaj najlepšega in se počutiš kot bi šla nekaj 10 let nazaj, ko si bila še otrok in si lahko počela kar si želela, brez omejitev in strahov?
  voscilnica-ob-rojstvu-koala-podpis  
  • Priznam! Jaz sem ena tistih. In zato ni nič čudnega, da je bila prva misel, ko sem videla nove papirje s pikicami in enobarvne papirje in njihove mjami barve... Oooooo koliko čudovitih otroških voščilnic in albumčkov bo nastalo <3
 
  • Za danes sem ti pripravila dve res simpatični voščilnici s koalo... Eno za punčko in eno za fantka... Torej v rozi in v mint barvi. Izdelava je zelooooo preprosta, edino malček več časa vzame sestavljanje koalice, ampak hej... To je vedno lahko terapevtsko :) Pa še na zalogo si jih lahko narediš in tako čas hitreje mine :)
  voscilnica-ob-rojstvu-koala-detajl-podpis  
  • Ekola... Tile dve super kjut voščilnici sem izdelala po temle receptu :)
  voscilnica-ob-rojstvu-koala-recept   voscilnica-ob-rojstvu-koala-iz-visine-podpis  
  • Omenila sem, da si lahko koalice (v bistvu katere koli lušne živalice :)) narediš na zalogo. Tukaj je nasvet kako si jih lahko narediš čim hitreje :)
  voscilnica-ob-rojstvu-koala-nasvet  
  • In ker je voščilnica takooooo zeloooooo enostavna za izdelavo, jih lahko narediš več na enkrat in v različnih barvnih kombinacijah in tako imaš voščilnice na zalogi, ko jih potrebuješ :)
  voscilnica-ob-rojstvu-koala-rozi-podpis  
  • Ekola... Za danes se poslavljam :) Oglasi se tudi jutri, saj imam zate pripravljeno še eno lušno objavo, kjer pa sem se poigrala z novimi Mavelu papirji in jih naredila tako slastne, da bi jih kar pojedla :)
podpis     seznam-izdelkov-1 [product id="8977"][product id="8975"][product id="8995"][product id="8541"][product id="36"][product id="2"][product id="83"][product id="8894"][product id="8082"][product id="8023"][product id="7592"][product id="8724"][product id="8160"][product id="8052"][product id="6298"][product id="4743"][product id="2298"][product id="8057"][product id="2023"][product id="2124"][product id="8099"]

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj