Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Živalski vrt na vrtiljaku

naslov-na-blogu-vrtiljak  

Vse ki ste mamice, mi boste gotovo potrdile, da kakor je sam porod naporen (vsaj za večino od nas), so vse bolečine v trenutku pozabljene. V trenutku, ko prvič zagledamo malo bitjece in ga dobimo v naročje.

Vsakič, ko izdelujem voščilnice ob rojstvu podoživim ta občutek. Kaj pa vem, mogoče jih tudi zato tako z veseljem ustvarjam :) Današanja voščilnica je zelo preprosta za izdelavo in še veliko materiala ni potrebnega zanjo.

  voscilnica-ob-rojstvu-vrtiljak-z-zivalicami-mavelu-iz-visine-podpis  

Jaz sem živalice kar pobarvala z distress blazinicami in aplikatorjem. Lahko pa bi jih tudi izrezala iz barvnega papirja in samo zlepila skupaj :)

 

Na voščilnici bi lahko uporabila samo izrezke z živalicami in vrtiljakom, vendar mislim, da napis Čestitke doda tisto pikico na i in voščilnico naredi bolj bogato (čeprav je to CAS voščilnica). Se strinjaš z menoj?

  voscilnica-ob-rojstvu-vrtiljak-z-zivalicami-mavelu-detajl-podpis  

Čeprav mi tokrat verjetno ne bi bilo potrebno pisati recepta za izdelavo voščilnice, sem ga vseeno napisala :) No pa saj škoditi ne more, kajne?

  voscilnica-ob-rojstvu-vrtiljak-z-zivalicami-recept  

Ekola... tole je moja voščilnica za danes. In imam še super novico :) Zelo zelo kmalu bodo zopet na voljo štampijlke s slovenskimi napisi :) So že na carini in čakam, da nam jih sprostijo :) Jeeeej :)

  voscilnica-ob-rojstvu-vrtiljak-z-zivalicami-mavelu-podpis  

Takolele :) Čisto na koncu ti pošiljam še en veliiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! In ti želim čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej!

podpis     

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj