Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica polna upanja
Hojla punce,

Danes z vami delim voščilnico, ki sem jo v živo na FB izdelala za prav posebno punco, ki je pred kratkim doživela hudo travmatično izkušnjo. Sicer sva se osebno videli samo 1x, a takrat se mi je res globoko vtisnila v spomin s svojo toplino, milino in čarom nad življenjem.

Ob takih travmatičnih izkušnjah, je pogosto težko najti prave besede, po drugi strani pa, če sklepam po sebi, potrebujemo samo mir, da se lahko poglobimo sami vase in izkušnjo predelamo v ritmu, ki nam najbolj odgovarja.

Zato se rada poslužim voščilnice, ki po eni strani pove, da je oseba v naših mislih in smo tu za njo, ko nas potrebuje, ob enem pa ne vznemirja in izziva žalostnih čustev.

Sama ne maram turobnih voščilnic, ker konec koncev so namenjene temu, da človeku vlijejo novo upanje in pokažejo podporo. Po drugi strani, pa take voščilnice vseeno ne smejo biti preveč razigrane, saj želimo prek njih pokazati svoje sočutje.Sama sem tokrat izdelala voščilnico, ki je nežna zaradi precej beline, po drugi strani, pa sem uporabila zeleno barvo, ki vliva vero v boljšo prihodnost.

Prvotno sem imela v mislih, da bom uporabila samo venček in pa črne napise, a je bila potem voščilnica preveč pusta, zato sem ji v spodnji del dodala tudi mašnjico in sicer sem jo naredila v iz dveh mašnjic različnih velikosti, ki se med seboj zelo lepo dopolnjujeta.Pobarvala sem jo z roza barvicami, saj sem tehniko barvanja z barvicami uporabila tudi za izdelavo venčka, kjer sem najprej z nežno sivo blazinico odtisnila štampiljko vejice, potem pa sem vse skupaj pobarvala v dveh različnih zelenih barvah, da sem dobila malce bolj živahen venček, pri tem pa sem tudi zelo enostavno naredila voščilnico bolj razgibano.

Ker sem želela, da je del znotraj venčka malce drugačen in da pomaga privabljatti pozornost v ta predel, sem se odločila da uporabim nežen potiskan papir, ki pa sem ga našla v setu papirjev Mali čarobni raj, ki je poln papirčkov za res čisto vse priložnosti.In če te slučajno zamika, da bi si želela izdelati podobno voščilnico, potem ti tukajle prilagam še posnetek našega druženja v živo, kjer sem vse zelo lepo prikazala.Za danes je to iz moje strani vse.

Želim ti en res čudovit dan še naprej in te prav lepo pozdravljam!

Veliiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj