Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica z lepo mislijo #1

naslov-na-blogu-pozitivcek-1
  • Hojla... Danes imam zate zelo preprosto voščilnico s pozitivno mislijo, ki jo lahko podariš svojim bližnjim za kakšno posebno priložnost ali pa kar tako, da polepšaš dan. Takšne male malenkosti so res nekaj posebnega in tisti nasmeh na obrazu in žareče učke so vredne vsake sekunde, ki jo porabiš za izdelavo voščilnice ali kakšnega drugega darilca. Se strinjaš?
  voscilnica-s-pozitivno mislijo-metulj-podpis  
  • Njena izdelava pa je nadvse preprosta. Najprej sem si izrezala dva pravokotnika, enega večjega in enega manjšega. Večjega sem po robovih senčila z novo zeleno distress blazinico, v središču pa sem s pomočjo stencil šablonice izdelala pikice. Prav tako sem uporabila novo zeleno distress blazinico in pa aplikator s katerim sem vse skupaj posenčila. V sredino manjšega pravokotnika pa sem izrezala negativ metulja (pozitiv, sem potem uporabila na drugi voščilnici).
 
  • Oba pravokotnika sem nato prilepila skupaj in nato v središče metuljčka še odtisnila napis s pozitivno mislijo. Uporabila sem odlično Versafine blazinico in da sem napis odtisnila res naravnost, sem si pomagala z mojo akrilno ploščico na penci s katero je odtiskovanje res čisto enostavno :)
  voscilnica-s-pozitivno mislijo-metulj-blizje-podpis  
  • In voščilnica je končana. Hitro, enostavno in zabavno. Do naslednjič pa te prav prisrčno pozdravljam in ti želim en čudovit dan še naprej. Pozdravček,
podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj