Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica z rožicami

naslov-na-blogu-zahvalna-1
  • Hej hej... Pa sem spet nazaj v svojem ustvarjalnem zagonu in zadnje dni je nastalo kar nekaj čudovitih voščilnic, ki jih bom delila z vami v prihajočih dneh :) Tokrat vam predstavljam prvo iz serije, ki je narejena s pomočjo štampiljk in šablon Cvetoč rojstni dan :)
 
  • Voščilnica je izredno preprosta, a je kljub vsemu ohranila svojo eleganco, ki sem jo dosegla s črno barvo. Tokrat sem si za barvo rožic izbrala violično, ki je tudi najljubša barva naše Lizice... Le kdo bi si mislil, da ni roza (kot od mamice :))
  zahvalna-voscilnica-z-rozicami-violicnimi-podpis  
  • Razgibanost voščilnice sem dosegla z zelenimi pikicami, ki sem jih poškropila s čopičem in pa zeleno HA blazinico (enaka kot sem odtisnila listke). Cvetlice in liste sem odtisnila na papir in jih nato s pomočjo pripadajočih rezalnih šablonic izrezala.
 
  • Seveda, pa ne smejo manjkati tudi bleščice in zato sem tule dodala drobne bleščice s pomočjo Wink of Stella markerja. In ker je bil zgornji del pravokotnika s šivi neuravnotežen, sem ga enostavno zaobljila in tako uravnotežila celotno voščilnico :)
  zahvalna-voscilnica-z-rozicami-violicnimi-lezece-podpis  
  • Kakšna se ti zdi? Meni je izredno ljubka in ni čudno, da sem naredila še dve podobni :)
 
  • Želim ti en čudovit dan še naprej in ti pošiljam en velik objem z nasmehom :) Pozdravček,
podpispripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj