Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica za lepši dan #1

naslov-na-blogu-voscilinica-z-gobico
  • Včeraj sem ti pokazala voščilnico, kjer sem šla out of the box pri svojem ustvarjanju... Tudi tokratna voščilnica je takšna... v bistvu sem šla tule še bolj out of the box, kot pri včerajšnji, saj si nikoli ne bi mislila, da bom kdaj uporabila motiv, ki ga je potrebno pobarvati na takšen način :) Ampak voščilnica je meni naravnost fantastična :)
 
  • Ko sem oblikovala tele res čudovite štampiljke, si nisem niti v najbolj drznejših sanjah mislila, da jih bom kdaj uporabila na takšen zanimiv način :) Ampak očitno pride tista prava inspiracija šele, ko izdelek za res dobiš v roke in se začneš z njim igrati :)
  gobice-na-voscilnici-podpis  
  • Najprej sem z Archival ink blazinico odtisnila napis, ki sem ga odtisnila na sredino papirja. Ker sem gobice barvala z akvarelno tehniko sem tule uporabila akvarelni papir, saj bi se navadni papir hitro začel upogibati in svaljkati. Akvarelni papir pa zelo lepo vpija vodo in je zato tako zelo primeren za tovrstno ustvarjanje. Nato sem z isto Archival črno blazinico odtisnila še vse gobice.
 
  • Potem pa sem se lotila barvanja z distress markerji in H2O čopičem. Najprej sem pobarvala vse gobice z rdečim distress markerjem in nato še s sivim. Čisto na koncu pa sem naredila še malce bolj zeleno travico, da vse skupaj izgleda bolj realno, kot bi, če bi travico pustila kar črne barve.
 
  • Ker se mi je voščilnica zdela precej pusta, kljub vsem barvam in gobicam, sem dodala še malce srčkov, ki sem jih odtisnila z isto rdečo distress blazinico kot sem uporabila marker za barvanje gobic. Ker sem želela bolj "meglen" ali akvarelni videz srčkov, sem jih "pobarvala" še z vodo, da so se robovi lepo zabrisali. Ker sem želela še bolj pisano voščilnico sem kar z roko in črnim vodoodpornim markerjem narisala spiralice in jih pobarvala z zelenim distress markerjem in H2O čopičem. Za pikico na i sem v vsak srček z istim črnim markerjem narisala še obris srčka in z H2O čopičem in sivim distress markerjem narisala pikice.
  gobice-na-voscilnici-lezece-podpis  
  • Na koncu sem tako pripravljeno slikico izrezala s pomočjo rezalne šablonice s šivi. Osnovo za voščilnico sem pobarvala z isto zeleno distress blazinico kot prej travico in slikico z obojestranskim lepilnim trakom prilepila na osnovo. In voščilnica je končana :) Meni je naravnost fantastična :) Pa tebi?
 
  • Želim ti fantastičen dan še naprej in se vidimo zopet jutri. Pozdravček,
podpispripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj