Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica za lepši dan #4

naslov-prijatelji-kot-si-ti     grafika-prijatelji-kot-si-ti  
  • Zate sicer ne vem, ampak jaz sem včasih voščilnice izdelovala predvsem samo ob posebnih priložnostih... Ponavadi za rojstne dneve... Danes pa opažam, da mi je veliko ljubše izdelovati voščilnice kar tako, ZA LEPŠI DAN :) Za najboljše prijatelje... No pa če sem iskrena tudi za vse ostale okoli mene...
 
   • Nekaj najlepšega mi je, ko lahko koga razveselim z drobno pozornostjo. Še posebej, če sem jo sama izdelala :) Tudi tokratno voščilnico bom podarila moji prijateljici. Ker se ne vidiva ravno pogosto, ji jo bom poslala kar preko pošte... Tako bo presenečenje še večje, ko jo bo zjutraj poštar presenetil s pismom :)
   • V današnjem hitrem tempu je težko najti čas, za pravo druženje ob kavi in kokosovi tortici z mangom... In tako se potem prijateljstva pogosto pozabijo in se oddaljimo en od drugega. Vseeno pa še vedno obstajajo načini, da ga lahko gojimo. In eden izmed njih je ta, da svoje prijatelje vsake toliko razveselimo s kakšno pozornostjo... No ne ravno vsake toliko... Kar vsak mesec bi bilo lepo :)
 
   • Zadnjič sem poslušala svojo mentorico Lenjo Faraguna, ki nam je pripovedovala o navadi, ki jo ima eden izmed njenih mentorjev. Ideja mi je tako fenomenalna, da bom tudi sama naredila nekaj podobnega. O čem  se gre...
  voscilnica-za-lepsi-dan-ciklame-podpis  
   • Gospod ima mapice z imeni svojih prijateljev in ko najde kakšno stvar, ki je všeč njegovemu prijatelju, jo pospravi v mapico in ga potem z njo razveseli enkrat mesečno... A ni noro dobra ideja... Ker ko jaz izdelujem voščilnice imam pogosto v mislih točno določeno osebo in tako ko bo končana, jo bom lepo pospravila v mapico in ko bom začutila jo tudi odposlala :)
 
   • Tokratno voščilnico sem naredila v dveh delih. Ko sem imela ustvarjalno krizo (katera se me zadnje čase še preveč pogosto drži), sem najprej pobarvala odtisek, ki sem ga s pomočjo MISTI-ja in Archival črne blazinice odtisnila na akvarelni papir.
  nasvet-1-misti-akvarelni-papir  
   • Odtisek sem barvala z distress markerji in sicer violičnim Seedles Preserves, zeleno modrim Lucky Clover in rumenim Mustard Seed. Barvala sem tako, da sem najprej marker porisala po akrilni ploščici, nato to vse skupaj malce razredčila z vodo, ampak ne preveč in začela z barvanjem. Na delih, kjer sem želela senčiti, sem samo dodala še eno ali dve plasti.
  nasvet-2-barvanje-v-plasteh  
   • Prav tako sem z distress markerji naredila "podlago" ali lahko bi ji rekla kar zemljica, na kateri je rožica ciklama. In prav tako nebo. Za zemljo, sem sivo rjav marker Pumice Stone oz. njegov "scrible" na akrilni ploščici, malce manj razredčila z vodo in najprej narisala črto, ki predstavlja mejo med zemljo in nebom, potem pa sem začela počasi prav tako s čopičem nanašati barvo okoli zelenja. Na tak načim sem dobila sence. Ostali prostor pa sem potem zapolnila z bolj razredčeno barvo. Pri nebu, pa sem se lotila malce drugače. Najprej sem s čopičem samo z vodo zmočila površino okoli rožice in do zemlje, in šele nato čez nanesla zelo razredčen moder distress marker Broken China.
  voscilnica-za-lepsi-dan-ciklame-lezece-1-podpis  
   • Tale voščilnica meni kar kliče po tem, da je v naravnih barvah in da do izraza pride pobarvan odtisek... Jaz se zelo redko lotim barvanja odtiskov in ko se jih, mi vzamejo kar nekaj časa. Zato jim na voščilnic vedno namenim osrednji prostor :) Kar pomeni, da morajo biti vsi ostali elementi preprosti in čim manj pisani. Tako sem tokrat odločila, da uporabim samo belo in natur barvo. Nisem želela, da bi imela preveč kontrasta med belimi barvami, zato sem zaobljen kvadratek izrezala tudi kar iz akvarelnega papirja.
 
   • Priznam, pri osnovi sem pa malo šparala in sem uporabila kar malce svetlejši bel papir, ki ga uporabljam za osnovo za voščilnice. Vendar kljub temu zelo lepo pride, saj zaradi tega, ker je zunanja bela barva drugačna od te na sredini voščilnice, mi oko potegne na sredino voščilnice in v mojo lepo pobarvano ciklamo :)
  nasvet-3-sablonice-s-sivi  
 • Takole... Pa smo pri koncu te objave :) Hvala, ker si me obiskala na blogu in si objavo prebrala do konca <3 Jaz upam, da ti je bila všeč in da si dobila veliko novih idej (& znanja :)) Želim ti fantastičen, zabaven & ustvarjalen vikend in se beremo (in vidimo tokrat) kmalu... Pošiljam ti veliiik objem in koš poljubčkov... love, hugs & kisses... xoxo
  podpis   seznam-izdelkov-1

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj