Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica za lepši dan #5

naslov-tulipani-1  
  • Zadala sem si cilj (no boljša beseda bo verjetno kar poslanstvo) da vas bom navdušila nad tem, da se voščilnice ne pošilja samo ob praznikih in posebnih priložnostih, ampak tudi kar tako za lepši dan. No pa saj če smo iskreni, čisto vsak dan je poseben! In ga je potrebno praznovati! Jaz neskončno uživam v tem, ko lahko nekomu polepšam dan.
  voscilnica-za-lepsi-dan-s-tulipani-podpis-1  
   • In kar je najlepše pri vsem tem je to, da sem se naučila, da ne pričakujem več zahvale ali česa "vračila" za poslano darilce ali samo voščilnico. Ker mi je dovolj že zavedanje, da sem nekomu s tem polepšala dan. Seveda veliko lepše je, če vidiš nasmeh na obrazu in iskrice v očeh. A tudi če tega ni, je vseeno super! Zakaj? Ker sem uživala, ko sem darilce pripravljala, ga pakirala in oddala na pošti. In to je to kar šteje :) Se strinjaš z menoj?
 
   • No današnja voščilnica sicer ni nič kaj posebnega za izdelavo. Sem pa uporabila en tak super trik, kako dvigniti okvirček, da je 3D oblike in ne samo ploščat.
  nasvet-1-tulipani-1
   • Se pravi najprej sem iz sivega papirja s pomočjo MFT šablonic izrezala pravokotni okvir in potem še 7 enakih iz belega papirja. Vse skupaj sem s tekočim lepilom prilepila, da sem dobila tak lep debel okvir in vse skupaj potem izgleda kot slika, kajne?
  voscilnica-za-lepsi-dan-s-tulipani-podpis-3  
   • Iz belega papirja sem nato izrezala tulipančke in jih posenčila z roza Tattered rose distress blazinico. Listke pa sem senčila z zeleno Twisted Citron distress blazinico. S sivo Pumice Stone distress blazinico sem senčila ene dele vazice, osrednji del pa sem kar izrezala iz potiskanega Mavelu papirja iz kolekcije Sweet Little Baby.
  nasvet-2-tulipani-1  
   • Vse skupaj sem potem sestavila kot lahko vidiš na slikici, pri tem pa sem cvetke prilepila s 3D penco, da sem dobila še malce globine na sami voščilnici. Ker bi mi bilo preveč pusto, če bi ozadje naredila v beli barvi, sem se odločila, da jo malce poživim s modrim pravokotnikom, ki sem ga izrezala kar z MFT šablonico.
  voscilnica-za-lepsi-dan-s-tulipani-podpis-2  
   • Ko sem imela celotno voščilnico sestavljeno mi je še nekaj malega manjkalo. In tako sem z MFT šablonico izrezala še bannerček in nanj odtisnila štampiljko Hello Gorgeous s čudovito črno hibridno MFT blazinico. Vse skupaj sem potem s 3D blazinicami prilepila na voščilnico, dodala sem še srček in voščilnica je gotova :)
  nasvet-3-tulipani-1   voscilnica-za-lepsi-dan-s-tulipani-podpis-4  
   • Voščilnica je gotova. In ker je narejena kot nekakšna slika in ker sem uporabila tudi tip voščilnice, kjer je prepogib na vrhu, jo lahko prejemnica postavi na poličko in uporabi namesto slike in vsakič ko jo vidi, se spomni name :)
 
 • Ekola. Za danes je to iz moje strani vse. Upam, da ti je voščilnica malce polepšala tale deževni dan! Želim ti čudovit podaljšan vikend in ti pošiljam en veeeelik objem in koš poljubčkov.
  podpis   seznam-izdelkov-1

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj