Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica za lepši dan #6

naslov-na-blogu-gumbek-za-sreco  
  • Hmmmm koliko časa je že minilo od mojega javljanja... Kar malo sram me je... Pa bom tokrat iskrena in ti bom povedala zakaj ni bilo blog objav, čeprav imam verjetno vsaj 20 že fotografiranih voščilnic. Razlog je zelo preprost. Nekako nisem imela prave volje pisati blog objave. In ker ti vedno želim dati največ kar lahko in ker verjamem v energije, se mi ni zdelo smiselno pisati objavo, če ne bi bila čisto od srca, ampak samo zato, da blog ne bi sameval.
 
   • Sem si pa danes obljubila sama sebi, in sedaj bom obljubila še tebi, da bom v naslednjih mesecih veliko bolj pridna in bom pisala blog veliko bolj zavzeto in redno! Zakaj? Enostavno zato, ker je moja velika želja razveseliti in polepšati dan čim več ljudem in eden izmed načinov je tudi pisanje ustvarjalnega bloga, kjer z vami delim ideje in nasvete :)
  voscilnica-za-lepsi-dan-gumbek-podpis  
   • Tokratna voščilnica, je (seveda) narejena zato, da prejemniku polepša dan. Tale napis Gumbek za srečo, mi je tako pri srcu, še posebno zato, ker z njim delimo srečo naprej. In kaj je lepšega, kot drugemu želeti srečo. Ker saj veste, dobro se z dobrim vrača. In kar dajemo tudi dobimo. In kar je še najlepše, 2x zmagamo. S tem, da nekomu polepšamo dan in ker se to potem vrne nazaj nam, polepšamo dan tudi sebi. In če grem lahko še malce dlje... Ker je naš prijatelj ali prijateljica vesel in srečen "zaradi nas", ga on ali ona naprej polepšata dan še nekomu... In tako naprej. Kaj ni to čudovito?
  voscilnica-za-lepsi-dan-gumbek-detajl-podpisek  
   • Voščilnica je zelo preprosta in tudi narejena zelo hitro. Najprej sem si izrezala pravokotnik, ki je velik enako kot osnova voščilnice? Potem pa sem ga v sredinskem delu maskirala tako, da sem dobila ven pravokotnik, ki je čisto malo večji od bež okvirčka, ki sem ga potem prilepila. Tako pripravljen pravokotnik sem potem senčila s tremi distress blazinicami in sicer Wilted Violet, Shaded Lilac in Tattered Rose.
  voscilnica-za-lepsi-dan-srcki-gmbek-za-sreco-iz-visine-podpis   gumbek-nasvet-1  
   • Iz bež papirja s strukturo sem nato izrezala ven tri večje srčke, dva manjša in dva okvirčka, enega večjega s tole MFT šablonico in enega manjšega s šablonico MFT. Če povem po pravici, sem večji okvirček prilepila čisto na koncu, ko mi je nekaj manjkalo oz. se mi je zdela voščilnica preveč enostavna in pusta in sem potrebovala nekaj s čimer sem poudarila srčke in napis, ki so bistvo te voščilnice.
  gumbek-nasvet-2  
   • Vse izrezke sem samo še s tekočim lepilom prilepila, da izgleda tako kot vidiš na spodnji sliki. Čisto na koncu pa sem odtisnila še napis En gumbek za srečo. In če dobro pogledaš, sem ga malce kiksnila, saj se je del napisa, ki je segal čez rob srčka odtisnil tudi na ozadje. Temu bi se lahko izognila, če bi najprej odtisnila napis na srček in ga šele nato prilepila na voščilnico.
  voscilnica-za-lepsi-dan-gumbek-stransko-podpis  
   • Takolele in voščilnica je gotova :) Ti je všeč? Meni je zelo, še posebno ker je tako preprosta in vseeno s tako močnim sporočilom. Komu boš pa ti danes polepšala dan?
 
 • Za danes je to iz moje strani vse. Upam, da ti je voščilnica polepšala današnji dan in se kmalu zopet beremo ali celo vidimo :) Imej čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiik objem in koš poljubčkov!
  podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj