Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica za lepši dan #8

voscilnica-za-lepsi-dan-skratek-naslov  
  • Si tudi ti v klubu "Obožujem izdelovati voščilnice, a kaj ko jih vseh ne morem podariti"? Čez dan komaj čakaš, da bo končno večer, da boš lahko sedla za ustvarjalno mizo, se odklopila in izdelala novo voščilnico. Ali pa dve, tri, štiri? In potem jih postaviš v posebno škatlo, v kateri se kupček neposlanih voščilnic veča in veča.
 
  • Jaz sem vsekakor bila ena takih. Dokler nisem dobila ideje: "Kaj pa če ne bi izdelovala samo rojstnodnevnih ali pa otroških voščilnic? Kaj pa če bi naredila voščilnice kar tako za lepši dan? Briljantna ideja! In še dve muhi na en mah ubijem... No v bistvu tri :)
  voscilnica-za-lepsi-dan-skratek-s-strani-podpis  
  • 1. Uživam v izdelovanju brez slabe vesti, da bo potem voščilnica stala v škatli. 2. Moj kupček neposlanih voščilnic se ne povečuje. In 3. Poleg vsega pa še nekoga razveselim. Ta tretji razlog je moj najljubši in to je tudi razlog, zakaj tako zelo obožujem papirčkanje :)
 
  • V prihodnjih dneh (tednih, mesecih) bom pokazala veliko voščilnic za lepši dan in bi ti eno od njih z veseljem poslala. Zato mi prosim zaupaj svoj naslov na [email protected] (za zadevo pa prosim uporabi: Moj naslov, da mi lahko polepšaš dan :)) in v prihodnjih mesecih lahko pričakuješ vsaj eno mojo voščilnico :)
  voscilnica-za-lepsi-dan-skratek-podpis  
  • V prejšnji blog objavi sem vam pokazala voščilnico z ovčko, danes pa vam pokažem voščilnico s škratkom, katerega izdelava je zeloooooo enostavna in zato najboljše, da ti kar zaupam njen recept :)
  voscilnica-za-lepsi-dan-skratek-recept  
  • Se ti je že kdaj zgodilo, da si se zaljubila v set štampiljk ali šablonice, potem pa nisi točno vedela kako jih uporabiti? Čisto razumljivo, tudi meni se to pogosto dogaja... Zato ti bom kmalu pokazala voščilnico, v kateri sem uporabila isti set štampiljk, voščilnica pa izgleda čisto drugačna od današnje :)
  voscilnica-za-lepsi-dan-skratek-od-zgoraj-podpis  
  • Da pa ne bo čakanje do naslednje objave predolgo imam zate še en mini nasvet, ki ti utegne priti prav, ko boš uporabila štampiljke, ki jih je potrebno pobarvati.
  nasvet-na-blogu-skratek  
  • Ekola... Prišli smo na konec objave :) Ne pozabi mi poslati svojega naslova, če želiš, da ti v prihodnjih mesecih pošljem vsaj eno od mojih voščilnic, ki bodo objavljene na blogu, FB ali Instagramu :) 
 
  • Imej neskočno čudovit, zabaven in ustvarjalen vikend še naprej! Veliiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!
  podpis     seznam-izdelkov-1 [product id="5272"][product id="8082"][product id="8972"][product id="8545"][product id="8439"][product id="99"][product id="107"][product id="7819"][product id="3272"][product id="6996"][product id="7039"][product id="8894"][product id="6517"][product id="7592"][product id="7441"][product id="6600"][product id="2023"][product id="5198"][product id="8057"]

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj