Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica za prijatelja #2

naslov-na-blogu-za-prijatelja-2
  • Hej hej! Že lep čas nazaj sem ti na naši FB strani pokazala drobec današnje voščilnice pri kateri sem zelo uživala v sami izdelavi. Samo šablonico za ozadje sem imela na svoji mizi že celo večnost. In potem sem si naredila izrezek iz nje in ga postavila na posebno mesto na moji ustvarjalni mizici in poleg še nekaj drugih izrezkov in štampiljk, ki naj bi jih uporabila poleg te šablonice... Pa so kar stali in stali in stali in čakali na svojo priložnost.
  voscilnica-za-prijatelja-z-rozicami-in-lepo-mislijo-podpis  
  • Potem pa sem delala nekaj s čudovitimi Maja Design papirji in ostal mi je en kos papirja, ki pa je bil ravno prav velik, da je šel pod sam izrezek ozadja. In tako sem naredila nov kupček, ki čakal nekaj časa, dokler nisem delala enega drugega projekta z rožicami in takrat sem se odločila, da izdelam "shabby chic" voščilnico z rožicami, Maja design papirjem, čudovitim izrezkom in lepo mislijo :)
  voscilnica-za-prijatelja-z-rozicami-in-lepo-mislijo-blizje-podpis  
  • In ko danes gledam voščilnico sem vesela, da sem čakala toliko časa z njeno izdelavo, saj mi je res všeč in jo bom najverjetneje zadržala kar zase in jo dodala v svojo zbirko :) Na njej ni nobene posebne tehnike. Vse elemente sem samo prilepila na voščilnico in to je to. Za ozadje sem ob robu nanesla obojestranski lepilni trak širine 3 mm. Za fiksiranje v sredini pa je poskrbel napis, ki sem ga prilepila na 3D peno in s silikonsko pištolo prilepila še rožice z dodatki :) In to je vsa umetnost :)
 
  • Tako za danes je iz moje strani to vse. Če te zanima katere izdelke sem uporabila, pa sem ti pripravila seznam na dnu objave, kjer samo klikneš na sličico in poveže te direktno na izdelek, ki ga sličica predstavlja :) Želim ti en res čudovit dan. Pozdravček,
podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj