Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica za rojstni dan #4

naslov-na-blogu-rojstnodnevna-voscilnica-ladja
  • Hej hej... Pri tokratni voščilnici pa sem dejansko ponucala ostanke iz delavnice v živo... Hmmm kakšne ostanke se sprašuješ? Na zadnji delavnici v živo smo se spoznali tudi z distress blazinicami in sem na akvarelni papir predstavljala ti. "wash" tehniko, kjer sem uporabila dve barvi distress blazinic in sicer Vintage photo (temno rjava) in Peacock feathers (modro zelena), ki pa sem ju kar precej razredčila z vodo. Čisto slučajno sem dobila oba odtenka zelo blizu en drugemu in potem sem še predstavila rezanje z rezalno šablonico in slučajno izrezala ven kvadratek, kot ga vidiš v ozadju barčice.
  voscilnica-za-rojstni-dan-ladja-podpis  
  • In takoj sem vedela, da bom tole uporabila, saj prihaja poletje (oz. po temperaturah sodeč je že tule), same barve pa so me spomnile na plažo na morju. Za piko na i, pa mi je maskirni trak, ki sem ga uporabila za pritrditev šablonice, še odstranil malo papirja, da se je pokazalo belo. Hmmm pa sem tuhtala kako bi to zakrila in se na koncu odločila, da to ponovim in naredim še tri take oblačke... Kako enostavno je zakriti napake, ki na koncu izpadejo tako dobro kot tule :)
  voscilnica-za-rojstni-dan-ladja-blizje-podpis  
  • Da bo plaža malce bolj realistična, pa sem dodala še malce distess bleščic v lepilu, da se tako lepo sveti, kot bi bili mokri kamenčki ob morju ali pa morska pena ob obali. Na kvadratek sem še prilepila ladjico, katere trup in jambor sem senčila z rjavo distress blazinico (Vintage photo) in nato sam kvadratek prilepila s 3D peno na osnovo za voščilnico. Pred tem pa sem na osnovo odtisnila še napis "Čestitke" z močno črno blazinico. Voščilnico lahko tako uporabim za različne priložnosti, saj prihaja poletje, praznovanj (takšnih in drugačnih) pa bo veliko :)
 
  • Upam, da ti je moja današnja voščilnica iz "ostankov" všeč in da si dobila kakšno idejo, kako lahko svoje "kikse" popraviš oz. uporabiš tudi sama :)
 
  • Do naslednjič pa te prav lepo pozdravljam in ti želim en čudovit dan še naprej. Pozdravček,
  podpis banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj