Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica za rojstni dan #5

naslov-na-blogu-voscilnica-za-rojstni-dan-5
  • Hej hej... Tudi danes se bomo malce pobližje spoznali z maskiranjem, le da bom tokrat uporabila to tehniko skupaj s štampiljkami, včeraj pa sem jo uporabila s stencil šablonicami. Princip je popolnoma enak in tudi učinek globine :)
  enostavna-voscilnica-za-rojstni-dan-rozice-lezece-podpis  
  • Danes sem izdelala zelo enostavno in hitro izdelano voščilnico, ki pa si jo lahko izdelaš tudi če doma nima naprave Big shot (ali katere druge rezalne naprave). Jaz sem sicer uporabila izrezek kvadrata s križci, ampak lahko bi uporabila tudi navadni kvadrat, ki bi ga odrezala z rezalnikom ali ustvarjalnim nožkom.
  enostavna-voscilnica-za-rojstni-dan-rozice-podpis  
  • Glede na to kolikokrat sem že uporabila tole veliko štampiljko z napisom, si verjetno že ugotovila, da jo naravnost obožujem, saj je zelo primerna za voščilnice, ki jih moraš izdelati zadnji trenutek :) Namreč, če uporabiš takšne velike štampiljke z napisom potrebuješ zelo malo dodatkov, da je voščilnica lepa in polna. Posledično pa je tako voščilnica narejena zelo hitro :)
  enostavna-voscilnica-za-rojstni-dan-rozice-blizje-podpis  
  • Za izdelavo voščilnice sem potebovala tam cca. 20 minut in sem notri štejem tudi idejo in predpripravo. Pri meni je to izredno hitro izdelana voščilnica, saj ponavadi za voščilnico porabim vsaj 1 uro. Kako sem jo izdelala pa ti pokažem v spodnjem videu in te kar vabim h ogledu.
   
  • In ker je bila voščilnica res hitro izdelana, sem se odločila, da tokrat okrasim še notranjost, kjer sem vzorček in barvne kombinacije prve strani samo prenesla na notranjost in pustila prostor za posvetilo.
  enostavna-voscilnica-za-rojstni-dan-rozice-notranjost-podpis  
  • Kakšna se ti zdi moja današnja voščilnica? Jaz upam, da ti je všeč in da ti bo služila za inspiracijo :)
 
  • Predno pa se čisto poslovim, pa bi te želela samo še obvestiti, da ta teden na Mavelu poteka akcija na čisto vse štampiljke s slovenskimi napisi, saj so znižane kar za -15%... Tudi oba kompleta, ki sem ju uporabila danes sta med njimi :) Se splača pokukati tule... Pa ne čakaj predolgo, ker akcija traja samo do nedelje, 5.7.2015 :)
 
  • Do jutri pa te prav prisrčno pozdravljam. Pozdravček,
podpis banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj