Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica za rojstni dan #6

naslov-na-blogu-voscilnica-za-rojstni-dan-6
  • Hej hej... Danes imam zate še eno voščilnico iz zaloge... Se jih je kar nekaj nabralo in mi je škoda, da jih ne bi pokazala :) Tale je bila izdelana za mojega tasta, ki je letos praznoval že zavidljivih 76 let in še vedno je prav poskočen in sam poskrbi za vse :) In ker je praznoval konec avgusta je motiv bolj morski...
  morska-voscilnica-za-rojstni-dan-podpis  
  • Najprej sem izdelala ozadje s pomočjo akvarelnih barvic, načeloma bi pa lahko uporabila tudi distress blazinice ali markerje. Z barvico sem najprej čisto na hitro in naključno pobarvala ozadje in ga nato s H2O čopičem zabrisala, da sem dobila akvarelni videz. Sonček, ki je nastal pod številko pa je nastal ponesreči... Kaj sem naredila. Mislila sem, da je to odpadni papir in sem ga uporabila za senčenje oz. sem z aplikatorjem tapkala po njem (seveda na zadnji strani), da sem odstranila odvečno barvo. In potem ko papir obnem opazim, da sem dobila sonček in na srečo je izpadel še zelo dobro :) Se strinjaš :)
 
  • Samo številko pa sem nato najprej izrezala iz papirja z barvnim ozadjem, nato pa še iz belega papirja (5x) in jih prilepila enega na drugega, pri tem, da je pobarvana številka na vrhu. In nato samo prilepila na negativ izrezka.
  morska-voscilnica-za-rojstni-dan-stevilke-podpis  
  • Z modro distress blazinico sem nato samo še odtisnila napis in s tekočim lepilom multi-medium v mat verziji prilepila ladjico in sidro... Čisto enostavna voščilnica, ki pa v sebi skriva veliko tehnik, ki so tako zabavne :)
 
  • Hvala za tvoj obisk in želim ti en res čudovit dan še naprej. Pozdravček,
  podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj