Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica za rojstni dan #7

naslov-na-blogu-deklica
  • Današnjo voščilnico sem izdelala verjetno kakšni dve leti nazaj in je nisem uspela objaviti. Ker mi je voščilnica precej lušna sem se odločila, da ti jo pokažem danes :) Narejena pa je v bistvu s pomočjo šablonice, ki je oblikovana, da se jo uporabi na zimskih voščilnicah :) Velikokrat namreč lahko šablonice ali štampiljke uporabimo malce drugače in tako dobimo več za svoj denar :)
 
  • Tokratna voščilnica skriva v vsebi precej tehnik, tako da bom kar začela z opisom oz. receptom, kako sem jo izdelala :) Najprej sem si izdelala ozadje, kjer sem uporabila tehniko senčenja s stencil šablonicami in ombre efekt. Kot lahko vidiš, je na zgornjem delu voščilnice barva veliko bolj intenzivna kot na spodnjem delu. In isto tehniko sem potem uporabila na zaobljenem pravokotniku na katerega sem potem postavila otročka, ki poje.
  voscilnica-za-rojstni-dan-s-pojoco-deklico-podpis  
  • V kote sem z zlato Delicata blazinico (ki je BTW najboljša zlata blazinica na trgu) odtisnila štiri ornamentke, ki so v bistvu bile mišljene kot jagodke, ki jih postaviš v šopek :) Otročka sem izrezala s pomočjo šablonice in big shota in vse delčke pobarvala oz. senčila z distress blazinicami in aplkatorjem. Na vrh zaobljenega pravokotnika sem odtisnila napis z isto zlato blazinico in pod njega s 3D blazinicami prilepila otročka.
 
  • Otročka sem zlepila skupaj s tekočim lepilom Scotch, ampak če bi danes izdelovala tole voščilnico, bi gotovo uporabila lepilo Multi medium v mat verziji s posebnim nastavkom, ker je z njim veliko veliko lažje delati in je veliko bolj prijazen za lepljenje tako majhnih izrezkov :) Sam pravokotnik sem nato kar s 3D peno (fun foam) prilepila na ozadje voščilnice in voščilnica je gotova :)
  voscilnica-za-rojstni-dan-s-pojoco-deklico-lezece-podpis  
  • Kakšna se ti zdi voščilnica? Meni je precej ljuba in sem vesela, da sem tole šablonico uporabila še malce drugače, saj mi je res precej pri srcu :) Za danes te zelo lepo pozdravljam in ti želim čudovit dan še naprej :) Pozdravček in objemček,
podpispripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj