Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica za rojstni dan #8

naslov-na-blogu-tresocka-z-dihurcki  
  • Verjetno nisem edina, ki obožuje tiste male in velike otroške nasmehe, ki so tako iskreni, malce nagajivi & polni radosti & sreče. Nasmeh na otroški obraz lahko privabimo na 1017 načinov. In eden izmed njih je tudi izdelava malce drugače voščilnice za rojstni dan.
  tresocka-za-rojstni-dan-mavelu-otroska-podpis-1b  
   • In tresočka je tista voščilnica, ki ne bo samo narisala nasmeh na otroški obraz, ampak ga tudi zaposlila za kar nekaj časa... Ja če se pa tako lepo trese in šeklja :) Njena izdelava pa je tudi zelo preprosta in obstaja več različnih načinov njene izdelave. 8 načinov sem ti prikazala že nekaj let nazaj na posebni brezplačni delavnici Tresočke.
  tresocka-za-rojstni-dan-mavelu-otroska-podpis-4  
   • V Današnja tresočka izgleda mogoče malce komplicirana, pa ni čisto nič. Izdelala sem jo zelo enostavno. Dihurčka sem imela izrezala in pobarvana že od prej. To naredim precej pogosto, ki bi rada nekaj ustvarjala, pa ne vem kaj točno in tako ponavadi barvam odtiske & jih imam tako na zalogi.
  nasvet-1-tresocka-dihurcki     tresocka-za-rojstni-dan-mavelu-otroska-podpis-5     nasvet-2-tresocka-dihurcki  
   • Potem pa sem se lotila izdelave ozadja, ki je zelo enostaven, če poznaš nekaj trikov, ki ti jih bom zaupala tule:
trik-1-tresocka-dihurji
   • Najprej sem 2x izrezala valovit pravokotnik, enega iz sivega in drugega iz zelenega papirja. Potem pa sem vzela zelen pravokotnik in s pomočjo ukrivljene valovite šablonice izrezala kot nekakšen hribček.
  trik-2-tresocka-dihurji
   • Iz sivega valovitega pravokotnika sem nato izrezala krogel kolobar ali okvirček z MFT šablonico. Nato sem z isto šablonico še enkrat izrezala kolobar, le da tokrat iz roza papirja. Iz zelenega papirja pa sem prav tako z MFT šablonico izrezala še valovit kolobar. Zunanji rob roza in zelenega okroglega okvirčka sta popolnoma enake velikosti, in sem ju lepo poravnala in s tekočim lepilom prilepila skupaj. Na zadnjo stran sivega pravokotnika, sem nato z močnim obojestranskim lepilom prilepila prozorno folijo in na to folijo potem še zeleno roza okvirček, ki se je lepo usedel v okroglo odprtino na sivem valovitem pravokotniku.
  tresocka-za-rojstni-dan-mavelu-otroska-podpis-3  
   • Zelen hribček sem nato samo prilepila na spodnji del valovitega sivega pravokotnika, tako da sem lepo poravnala spodni valovit rob na obeh papirjih. Na koncu sem na zadnjo stran dodala dvojno debelino 3D pence, v tisti del, ki je tresočka natresla polnilo za tresočko Princess Silver in čez zalepila papir, na katerega sem prej še z modro distress blazinico Broken China in aplikatorjem posenčila oblake.
  tresocka-za-rojstni-dan-mavelu-otroska-podpis-2  
   • Vse skupaj sem nato prilepila na osnovo za voščilnico in s 3D penco še prilepila izrezane in pobarvane odtiske. In voščilnica je končana in pripravljena za tresenje & šekljanje :) In seveda tudi za to, da otročku polepšamo dan :)
 
 • Ekola. To je bila moja voščilnica za danes. Upam, da vam je všeč in da tudi same poskusite izdelati takšno ali pa podobno in da vam bo tale služila za inspiracijo :) Želim vam čudovit preostanek tega prazničnega četrtka in naj bo kaj se da ustvarjalno obarvan.
  podpis   seznam-izdelkov-1

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj