Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica za rojstni dan #9

voscilnica-za-rojstni-dan-tortice-naslov  
  • Pisani kolački v pravljičnih barvah... Ko se ti že ob pogledu nanje zasvetijo učke in se ti razvije čaroben okus, kot bi se dejansko topili v ustih... Mmmmm ko bi jih vsaj sedaj imela pri roki...
  voscilnica-za-rojstni-dan-tortice-pikice-podpis  
  • Se tole sliši kaj znano? Ko sem izdelovala voščilnici, ki ti ju bom pokazala danes, sem imela v mislih točne te stavke... Kako narediti kolačke tako slastne, da bi jih kar pojedel (pa čeprav so iz papirja :)
  voscilnica-za-rojstni-dan-tortice-od-zgoraj-podpis   voscilnica-za-rojstni-dan-tortice-nasvet voscilnica-za-rojstni-dan-tortice-obe-podpis  
  • Izdelava te voščilnice je tako zelo preprosta in ker moraš tortice izrezati večkrat, lahko narediš cel kupček voščilnic, kjer pa je vsaka različna... Odlična ideja, kajne?
  voscilnica-za-rojstni-dan-tortice-recept  
  • Jaz sem tokrat izdelala dve zelo podobni voščilnici, kjer pa sem se malce poigrala s pikicami, saj so barvne kombinacije praktično enake. En kolaček ima pikice, drugi ga nima, pri eni voščilnici sem uporabila večje pikice, pri drugi manjše. In če dobro pogledaš, sem se poigrala tudi s papirjem z bleščicami :)
  voscilnica-za-rojstni-dan-tortice-obe-od-zgoraj-podpis  
  • Ufffff koliko zabave je bilo pri izdelovanju :) No pa saj tudi mora biti, saj je voščilnica narejena za rojstni dan :) Kako bi pa izgledalo, če bi jo izdelovala z žalostjo v očeh :)
 
  • Kaj praviš? So vredne greha? Uuuuuuu pa še to... Šablonica za kolaček je v bistvu oblikovana za noč čarovnic, in če pogledaš slikico čisto spodaj boš ugotovila, da je polna enih strašnih dodatkov... Z malce domišljije pa sem jo spremenila v čarobno, ki bi jo bil vesel vsak samorog :)
  voscilnica-za-rojstni-dan-tortice-podpis  
  • Upam, da sta ti današnji voščilnici všeč in da boš tudi sama poskusila kakšno izdelati iz kakšne šablonice, ki je v prvi vrsti mišljena kot nekaj drugega. Ko pa ji dodaš svojo domišljijo pa postane nekaj čisto drugega :)
 
  • Takolele... Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej in ti pošiljam veliiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo!
podpis     seznam-izdelkov-1 [product id="8995"][product id="9048"][product id="9877"][product id="8976"][product id="8975"][product id="8973"][product id="9051"][product id="9050"][product id="9049"][product id="7322"][product id="8543"][product id="8894"][product id="9040"][product id="9037"][product id="8792"][product id="8161"][product id="8053"][product id="8160"][product id="8052"][product id="7592"][product id="8082"][product id="2023"][product id="2124"][product id="2298"][product id="3981"][product id="8999"][product id="8099"]

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj