Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica za rojstni dan

naslov-na-blogu-voscilnica-za-rojstni-dan
  • Zelo zelo enostavna voščilnica, ki pa je meni tako zelo ljuba... Ničesar ni preveč ali premalo in barve so tako čudovito žive… Sam napis pa kot zvezda voščilnice pride res čudovito do izraza… In kako se tako voščilnico naredi? Tako preprosto, da bolj ne bi moglo biti :) S pomočjo Distress polnil. In ker so polnila bolj koncentrirana od samih blazinic, pridejo barve veliko bolj močne, kot če bi uporabila Distress blazinice.
  voscilnica-za-rojstni-dan-akvarelna-tehnika-podpis  
  • Preveri kratek spodnji video, kjer sem ti pripravila postopek izdelave zgornje voščilnice.
   
  • Kaj praviš na en mini nasvet, kako shranjevati Distress polnila, da jih porabiš čim manj? Čisto preprosto… Uporabi Timovo paletko, ki je oblikovana tako, da se v njej Distress polnila ne posušijo, kljub temu, pa jih lahko uporabljaš, dokler jih ne porabiš. V nasprotju s tem, da jih naneseš na podlogo ali akrilno ploščico, ki jo moraš po uporabi oprati, pri tem pa gre v nič kar precej polnila.
paletka-za-barve
  • In ker so zaradi koncentriranosti polnila precej temna, boš težko točno vedela za katero barvo gre. Zato je najbolje, da na okenca prilepiš nalepko z imenom barve (lahko pa jo tudi pobarvaš) in tako vedno veš, katero barvo imaš v katerem okencu :) In samo še nasvet… Da se ti barve ne bodo med seboj pomešale, paletko vedno shranjuj vodoravno.
  voscilnica-za-rojstni-dan-akvarelna-tehnika-lezece-podpis  
  • Kaj praviš, boš tudi ti poskusila izdelati tole voščilnico? Namesto Distress reinkerjev lahko uporabiš tudi katerikoli drug medij na vodni osnovi.
 
  • Za danes je to iz moje strani vse… Želim ti en fantastičen in ustvarjalen dan še naprej. Pozdravček,
 
  • Pssst… Samo še danes imaš možnost tokratne TOP 20 izdelke kupiti kar do 20% ceneje…
 

Te zanima kateri so tokratni TOP izdelki? Preveri tule>>

  podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj