Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Pogumni levček praznuje
Živjo,

Sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts in danes ti pokažem novo čestitko narejeno z Mavelu izdelki. Tokrat sem se odločila za živalske motive, ki so mi poleg cvetlic zelo pri srcu.

Nastalo je tole:Izdelavo sem začela z odtiskovanjem prikupnega levčka iz seta Pogumni levček. Pri barvanju živalic največkrat posežem po alkoholnih flomastrih in tudi tokrat ni bilo nič drugače. Levčka sem pobarvala v tipičnih levjih barvah, nato pa sem dodala še nekaj detajlov z belim gel pisalom.

Da bi naredila voščilnico bolj zanimivo, sem odtisnila še nekaj balonov iz seta Gozdni prijateljčki. Tudi te odtise sem pobarvala z alkoholnimi flomastri. Seveda lahko za barvanje uporabiš kateri koli medij, pomembno je le, da ob tem uporabiš tudi primerno blazinico.Za ozadje sem se odločila uporabiti rumen papir Sunny yellow, ki sem ga s pomočjo rezalnika za papir izrezala v kvadratno obliko, ki je malo manjša od osnove za voščilnico. To sem nato prilepila na osnovo, tako da se vidijo velike pike, ki lepo poudarijo levčka.Na koncu sem čestitki dodala še napis 'Čestitke', ki ga najdeš v isto poimenovanem setu štampiljk. Napis sem odtisnila v črni barvi direktno na potiskan papir.

Na koncu sem vse skupaj prilepila na osnovo z obojestranskim lepilnim trakom, za nekaj dodatne dimenzije pa sem odtise povzdignila z obojestransko penico.

To je za danes vse. Hvala, da si se mi pridružila!

Kaja

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj