Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Slončica na tresočkiHej hej...

Tole voščilnico sem sicer naredila že kar nekaj časa nazaj in je šla naprej skoraj takoj ko sem jo končala... A mi jo je vseeno uspelo ujeti v objektiv in res sem vesela, da mi je to uspelo, ker je meni osebno naravnost čudovita.

Kljub svoji preprostosti in nežnosti je polna življenja, kot voščilnica za novorojenko tudi mora biti.Za osrednji element voščilnice sem si izbrala slončka oz slončico z roza mašnjico, ki lepo počiva na zelenih listkih in z zvedavim pogledom lovi vse kar se dogaja okoli nje. Nad njo pa dva ptička prijazno držita banerček s čestitkami ob srečnem dogodku.

Ker se mi zdi, da so tresočke tista vrsta voščilnice, ki vedno zažge, če želimo podariti nekaj posebnega, kar ostane za vedno v spominu (in rojstvo je že ena taka stvar). In pri tresočkah mi vedno tako prav pride tale fanstastična šablonica Oval z žarki, ki se jo da čudovito kombinirati z največjo šablonico iz kompleta čipkasti pravokotniki.Sama sem sicer tresočko naredila tako, da sem zlepila skupaj več plasti izrezkov ovala (cca. 5 kos, odvisno od debeline papirja), je pa Roteja posnela video o tem, kako je pa ona naredila tresočko na "tradicionalni" način.

In glede na to, da je pred kratkim začela snemati video tutoriale v slovenščini, česar zelo primanjkuje, ti bom zelo hvaležna, če ji daš kakšno vzpodbudo za v naprej, pa naj bo to, da se naročiš na njen youtube kanal, pustiš komentar ali pa pritisneš na palec navzgor. Sem sigurna, da ji bo zelo veliko pomenilo.

In ker pri tem videu še ni vedela, kako ga editira, boš v njemu našla marsikateri trik, kako je rešila zagate, ki bi bil verjetno drugače z editiranjem prikrit. Video ti prilagam kar spodaj, in lepo vabljena na ogled + ne pozabi ji izkazati malo ljubezni z naročilom na njen youtube kanal.Upam, da si se iz videa naučila kaj novega in da ti je moja današnja voščilnica všeč in da tudi sama poskusiš z izdelavo kakšne tresočke... Je veliko enostavnejše kot se mogoče zdi na prvo pogled :)Za danes je to iz moje strani vse...

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej in ti pošiljam veliiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj