Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnica za skoraj vsako priložnost
Hojla...

Danes imam zate prav posebno voščilnico. Tako, ki jo lahko uporabiš za skoraj vsako priložnost. Vse dokler gre za žensko osebo seveda.

Sama imam zelo rada voščilnice, kjer je veliko beline in so na pogled bolj pri nežnih... A pri takih voščilnicah je potrebno zelo paziti, saj hitro postanejo prazne.In tudi tale moja voščilnica je bila na dobri poti k "praznini", zato sem se jo odločila rešiti, kar sem naredila s temno sivo barvo, ki sem jo uporabila na dva načina...

Najprej sem pri šopku odtisnila nežen napis iskrene čestitke, za drugi del pa sem se odločila za zelo drzno potezo in sem s temno sivo odtisnila kar celo štampiljko za ozadje. Tole je bila res drzna poteza zame, saj se ponavadi prevelikih temnih dodatkov na voščilnici izogibam.A tukaj imam zate eno skrivnost. Odkrila sem namreč, da v kolikor je kakšna globoka in temna siva blazinica, bo zelo lepo dopolnila vse pastelne barve in če je vzorec še zelo monoton, jih bo celo povdaril in poskrbel, da uček pade točno na mesto z rožicami (v mojem primeru).

In če dobro pogledaš, sem, pri voščilnici praznino zapolnila še z enim super trikom... Okoli rožic (oz. predno sem rožice prilepila), sem v spodnjem desnem delu z nežno modro blazinico posenčila krog, da izgleda kot bi bilo nebo ob enem pa voščilnico doda globino in jo še poudari.Takolele... Tole je moja voščilnica za danes... Upam, da ti je všeč in da tudi sama daš priložnost kontrastu med pastelnimi barvami in globoko sivo.

Želim ti en res čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej in ti pošiljam veliiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj