Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Voščilnice s sobnimi rastlinami
Živjo,

Danes vam predstavljam voščilnici, ki sem ju pripravila z papirji in štampiljkami, ki so bile del čudovitega rojstnodnevnega presenečenja za 8. rojstni dan Mavelu-ja.

Če povem po pravici, nikoli nisem bila preveč za rože in vedno sem govorila, da bodo zunaj pred hišo le vrtnice, v hiši pa bom imela le orhideje in slonovo nogo. No, seveda se zarečenega kruha poje največ, a ne? Sedaj imam veliko rož, monstero sem na žalost mogla dati na rehabilitacijo. Malo vaje v skrbi za rože bom očitno še potrebovala. Ampak tale monstera bo pa vedno lepa.Za izdelavo voščilnice sem si najprej vse stvari narezala in sicer sem uporabila za ozadje črtast Creamy Vanilla, nato sem izrezala pravokotnik s čipkami in nato še pravokotnik z žarki iz novega papirja z vzorcem violičnega kara, ki me je čisto očaral. Ker je od izreza ovala z žarki ostal zunanji rob, sem se odločila da uporabim vse in naredim kar voščilnici.

Monstero sem odtisnila v oval, ki je nastal pri izrezu pravokotnika z žarki, za kar sem uporabila Altenew set blaznic Green Meadows. Monstero sem najprej odtisnila z barvo Just green, nato pa sem robove listov namazala z barvo Hunter green in rahlo zabrisala z blazinico za senčenje. Kako sem to naredila, vas vabim, da si ogledate v spodnjem videu:

VIDEO

Na enak način sem odtisnila tudi cvetlični lonček, za kar sem uporabila violične tone. Ker je pod monstero ostalo še čisto malo prostora za napis sem se odločila za napis vse najboljše iz seta Vse najboljše za te, ki je bil ravno dovolj velik. In tako je bila prva voščilnica končana.Za drugo voščilnico sem uporabila dve roži, pri viseči sem se malce poigrala z maskiranjem, in sicer sem najprej odtisnila vrvice, na katerih visi lonček, nato sem odtisnila zelenje tako na voščilnico kot tudi na maskirni papir. Iz maskirnega papirja sem zelenje izrezala in ga nato prilepila čez odtisek na voščilnici in nato odtisnila še lonček.Tako sem dobila učinek, kot da rožica visi čez lonček. V diagonalni spodnji kot pa sem odtisnila še eno lončnico. Na sredino sem dodala še misel  Steva Jobsa in nekaj modrih mehurčkov iz seta naredi si venček. In končana je bila tudi druga voščilnica. Upam, da sta vam všeč.Hvala vam za ogled in uživajte v sončku in ustvarjanju,

Roteja

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj