Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Dogodivščine z novim fičkotom
Živjo,

Sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts in tokrat ti pokažem kako enostavno uporabiti nove mavelu štampiljke z več plastmi!

Poglej:Nekaj dni nazaj nas je Marina presenetila s čisto novo izdajo večplastnih štampiljk z avti in seveda sem jih morala takoj preiskusiti. Odločila sem se, da uporabim malega fička iz seta Fičko, ki pa sem mu dodala nekaj balonov iz seta Fičko dodatki.

Izdelavo sem tako začela z odtiskovanjem ravno teh dveh stvari. Za lažji začetek, sem najprej na bel papir odtisnila črno obrobo, ki mi je nato pomagala pri postavitvi barvnih plasti. Odločila sem se, da bom fička pobarvala z rjavo, balone pa z vijolično blazinico.Ker sem tudi sama najprej imela nekaj straha pred večplastnimi štampiljkami, sem se odločila, da ti preko slik pokažem kako preprosta je njihova uporaba. Kot sem že omenila sem najprej odtisnila črno obrobo. Nato sem dodala svetlejši odtenek rjave in vijolične, ki zapolnita ozadje. Potem, sem seveda dodala še drugo plast, ki pa našemu fičku in balonom že da tisto pravo obliko in sence.

Na koncu sem Fičku dodala še črna kolesa in pa sive dodatke, in tako je bilo odtiskovanje končano. Preprosto, kajne? :)Ozadje sem želela pustiti preprosto, ampak ne preveč belo, zato sem nanj dodala papir s pikicami poimenovan Pravljične rožice.

Nato, sem na spodnji del voščilnice dodala še bal trak in napis, ki pravi: ‘Novim dogodivščinam naproti’ iz seta Peljem se mimo. Zdi se mi, da ravno ta napis lepo opiše sceno, ki sem jo imela v mislih.

Vse skupaj sem nato s pomočjo lepilnega traku in penic nalepila na ozadje in voščilnica z uporabo prikupnega fička je bila končana.

Hvala, da me spremljaš in upam, da sem ti pokazala, da je uporaba večplastnih štampiljk res preprosta in se je ne smeš bati.

Kaja

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj