Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Dva načina za izdelavo vzorčnega papirja
Hojla...

Povej mi, se ti kdaj zgodi, da pozabiš na kakšen rojstni dan in se spomniš šele nekaj dni/tednov kasneje?

Čeprav nerada, moram priznati, da se meni to prepogosto dogaja... In takrat pridejo v poštev voščilnice, kot je današnja...

Ko priznaš svojo napako, a jo na eleganten način popraviš... Le kako bi lahko sploh še kdo bil jezen, če dobi tako lepo voščilnico, ki je bila narejena iz srca...Na tokratni voščilnici sem se poigrala z izdelavo vzorčnega papirja in to na kar dva načina.

Pri je ta, da sem najprej na Bristol papir odtisnila različno listje, pri tem pa sem se držala triangel pravila. In istega pravila sem se držala tudi pri barvanju.

Ker imata Bristol in Neenah papir različno belino in to nikoli ne pride lepo, sem okoli listja z nežno rjavo (Antique Linen) pobarvala celotno površino, da sem zakrila belino.Drugi vzorčni papir pa je veliko hitrejši za izdelavo in na katerem ni nujno da uporabiš akvarelni/bristol papir, bodo pa z njim rezultati veliko lepši.

Papir sem najprej neenakomerno pobarvala z razredčeno zeleno barvo (uporabila sem Distress blazinico Peeled Paint), ga na hitro posušila z grelno napravo in čez še enkrat nanesla neenakomerno plast barve, tokrat malenkost manj razredčene.

Potem pa sem ga za pikico na i še poškropila z zelenimi pikicami.In na isti način sem poškropila tudi tu vrhni bel papir, iz katerega pa sem izrezala odprtino za ptičjo duplino, na levi strani pa sem izrezala še nežno čipko, kar z uporabo robne šablonice.

Čisto na koncu sem na droben pravokotnik odtisnila še napis "Bolje pozno, kot nikoli" in voščilnico sestavila skupaj.

Za osnovo sem uporabila kombinacijo dveh šablonic iz seta Zabavni pravokotniki in notranji šivi so mi potem služili za kot merilo, kam moram prilepiti oba vzorčna papirja. Listke sem prilepila ravno na podlago, medtem ko sem bel papir s čipko dvignila s 3D penco.Čisto na koncu sem prilepila še glasnika sporočila, simpatičnega ptička Naceta in tri vejice, ki sem jih pobarvala z isto zeleno blazinico, kot ozadje za njimi.

Tale voščilnica je meni res pri srcu in če je tudi tebi, bom zelo vesela tvojega komentarja.

Iz moje strani je za danes to vse... Se zopet bereva v sredo.

Do takrat pa veliiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj