Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

En cvet, en droben cvet
Hojla,

Danes imam za vas pripravljeno prav posebno voščilninco... Ne samo, da je lepa na pogled, nosi tudi globoko sporočilo, ki nas opominja, da se moramo večkrat ustaviti in samo biti v trenutku in v njem uživati, saj tukaj se skriva radost sveta, ki nas osrečuje in dela zadovoljne.

Moja današnja voščilnica je v bistvu izdelana iz novih pobarvank, kjer vsak kartonček nosi svoje sporočilo, a vsem skupaj je skupno to, da vlivajo upanje in prinašajo radost v naša srca.

Mojo današnjo voščilnico bom podarila naprej nekomu v sklopu projekta Podari voščilnico, nariši nasmeh. To je projekt o katerem razmišljam še kar precej mesecev in sedaj sem se končno opogumila in ga speljala...

Več o tem si lahko prebereš v članku, ki je namenjen prav temu projektu, a če na hitro povzamem...

V času v katerem smo se znašli je prisotnega vse več strahu, negotovosti in manipuliranja, kar v nas izzove aksioznost, stres, nervozo, lahko pa naprej pripelje tudi do depresije in še česa hujšega. Sama sem se nad situacijo najprej zelo jezila, saj mislim, da si vsak zasluži lepo življenje, potem pa sem ugotovila, da z jezo ne morem nič pomagati.

In tako sem začela razmišljati, kako bi lahko svet naredila lepši in prijaznejši. In tako se je rodila ideja o projetku Podari voščilnico, nariši nasmeh, v katerem lahko sodeluješ tudi ti.

Namreč skozi celotni oktober bomo zbirali voščilnice (po možnosti ročno narejene), ki jih bomo potem razdelili po naključnih domovih. Želja je, da z voščilnicami polepšamo dan nekomu, ki ga sploh ne poznamo in tako pokažemo, da prijaznost še obstaja, da zna biti življenje tudi lepo in da nekdo misli na nas.

Verjamem, da se stvari vedno poklopijo tako, da dobiš prave stvari v pravem trenutku in tako verjamem tudi, da bo tudi voščilnica prišla v prave roke nekomu, ki jo bo tisti trenutek potreboval, da ga/jo malce dvigne in nariše nasmeh na obraz.

Upam, da boš pri tem projektu sodelovala tudi ti in kot sem že rekla, si več o njem lahko prebereš v članku, ki je namenjen prav temu.

In da ne bom predolgo dolgovezila, tukaj je slikca moje današnje voščilnice, ki je kot že rečeno izdelana iz pobarvanke Ta svet je lep in pa novih papirčkov, ki so tokrat celotno voščilnico povezali v celoto.Upam, da ti je voščilnica všeč in da sem te z njo vsaj malo premamila, da daš pobarvanki tudi ti priložnost in z njeno pomočjo izdelaš kakšno čudovito voščilnico, ali dve, ali tri :)

Želim ti en res čudovit dan še naprej in ti pošiljam veliiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Xoxo, Marina

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj