Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Marjetice za čudovit dan
Živjo,

Sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts in danes sem spet nazaj na Mavelu blogu, kjer ti bom pokazala novo čestitko narejeno s prečudovitimi Mavelu izdelki. Tokrat sem se odločila, da se lotim izdelave čestitke z rožami, ki jo lahko pošlješ kar tako za lepši dan.

Poglej končno čestitko:Izdelavo sem začela z odtiskovanjem rože iz seta Mini Marjetica. Uporabiti sem se odločila navaden bel karton v velikosti osnove za voščilnico in po njegovem robu odtisniti kar čim več odtisov. Med samim postopkom sem poskrbela, da sem štampiljko obračala, tako da se zdi da je bilo uporabljenih več motivov, kot samo en.

Čeprav ima štampiljka zraven še odtise s katerimi zapolniš notranjost brez barvanja, sem se odločila, da odtise vseeno pobarvam z alkoholnimi flomastri. Za cvetove sem uporabila sivo barvo, ki poskrbi da marjetica izgleda bela, ima pa dodane sence in s tem dimenzijo. Sredino sem nato pobarvala z rumeno barvo, tako da končne rože res izgledajo kot marjetice. Seveda, lahko za barvanje uporabiš kateri koli medij, ki ti je najbolj pri srcu ali pa uporabiš štampiljke, ki so namenjene zapolnitvi notranjosti brez barvanja.Ko so bile vse rože pobarvane, sem vzela pravokotnik iz seta Pravokotniki z notranjimi oblački in z njim izrezala sredino. Tako sem dobila prečudovit rob iz marjetic. Opazila sem, da mi je bela sredina nekoliko preveč pusta, zato sem v prazen del postavila pravokotnik izrezan iz sivega papirja Creamy vanilla, katerega barva se ujema z barvo marjetic.

Nato sem iz belega in črnega papirja s pomočjo izrezovalnika izrezala napis 'Hura', ki ga najdeš v enako poimenovanem setu šablon. Vedela sem namreč, da želim, da je napis na moji voščilnici kar se da razigran.Da sem napis dopolnila, sem dodala še odtis v črni barvi, ki pravi 'Danes je čudovit dan' in ga lahko najdeš v Hura setu štampiljk. Odtis sem naredila na belem papirju, ki sem ga s pomočjo rezalnih šablon Robne šablone s šivi izrezala v vijugo.

Ko je bilo vse pripravljeno, sem vse skupaj prilepila na osnovo s pomočjo obojestranskega lepilnega traku in obojestranskih penic.

Na koncu sem dodala še 3 rumene pike okoli napisa in čestitka je bila končana!

Hvala, da si se mi danes pridružila. Želela bi si, da mi v komentarjih poveš katera Mavelu štampiljka z rožami ti je najbolj všeč! Jaz se ne morem odločiti ali je to ta Mini marjetica ali Cvetlični raj.

Pozdravček, Kaja

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj