Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Nisi sama
Živjo,

Se tudi ti kdaj počutiš samo ali pa se tako počuti nekdo od tvojih dragih. Včasih je težko to pokazati in tudi pomagati. Ena takih malih gest je lahko tudi voščilnica, ki sem jo pripravila za danes. Nikoli nismo sami, vedno smo in bodimo tu drug za drugega, tu pa so ob naši strani tudi angeli.Današnjo voščilnico sem pripravila za meni ljubo osebo, za katero upam, da ji bo vedno ko se bo pogled ustavil na njej, vlilo nekaj upanja, da bo jutrišnji dan boljši in da bo vse še dobro.

Angela iz seta Angelčka v cvetju sem odtisnila na papir, ki je rahle bež barve in ga nato rahlo pobarvala in osenčila z barvicami. Na bel papir sem odtisnila cvetlice z zelenjem in jih pobarvala v oranžnih tonih, da bo celotno voščilnico malce poživilo.

Napis sem tokrat vzela iz seta Angelske misli in ga embosirala v rose gold barvi. Za malce bolj zanimiv videz sem dodala še nekaj zlatih kapljic in prilepila cvetje s penico in tako ustvarila malo bolj zanimiv videz. Taka voščilnica je lahko tudi lepo darilo, saj jo lahko damo v okvir za sliko.Kako sem celotno voščilnico naredila pa si lahko ogledate v spodnjem videu.
Hvala za ogled in ne pozabi, nisi sama!

Roteja

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj