Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Nov začetek...
H
ojla...

Ta teden se igramo igrico Teden prijaznosti, preko katere vas želim spodbuditi, da čim več ustvarjate in nato s svojimi čudovitimi voščilnicami polepšate dan svojim prijateljem in bližnjim okoli sebe...

Moja prva voščilnica, ki sem jo izdelala v okviru te serije ima globoko besedilo, ki nam sporoča, da je vsak dan nov začetek in da ne glede na to, kako globoko smo zabredli ali kako težko je, vedno lahko začnemo znova.

Z globokim vdihom in izdihom in vero, da se na koncu vedno vse dobro razplete.

In z mojo tokratno voščilnico želim doseči točno to.Zato sem, kljub jesenskemu času, izbrala razigrane in nežne barve, s katerimi sem pobarvala moja dva cvetlična aranžmaja, ki pa sem ju odtisnila simetrično enega na drugega. Oz. po domače, enkrat zgoraj in enkrat spodaj.

Pri tem pa sem čipko maskirala z washi trakom, da sem dobila lep, čist, bel rob, ki celotno voščilnico uokviri in ji doda globino (kljub temu, da je enoplastna) ob enem pa poskrbi, da gredo naše učke avtomatsko proti središču voščilnice, kjer nas čaka čudovito sporočilo, ki na nek način deluje že kot afirmacija.Rožice sem pobarvala kar z barvicami, saj sem zadnje čase precej navdušena nad njimi... Ne vem... Zdi se mi, da jih imamo vsi doma, barvanje z njimi pa je tako zelo enostavno.

Za piko na i in da tudi rožice dobijo svojo globino, pa sem jih na koncu še obrisala z nežno sivo barvico, ki pa mora biti dobro ošiljena, da je obrisovanje lažje, hitrejše in končni rezultat najlepši.

In ker bom to voščilnico poslala prijateljici, ki ne ustvarja, vem pa, da zelo rada razveseli ljudi okoli sebe, sem na stran, kjer sem napisala (oz. v mojem primeru odtisnila) posvetilo, odtisnila še drobno sporočilce, s katerim ji sporočam, da lahko voščilnico podari naprej, če želi.In da lahko nanjo napisala svoje posvetilo, sem kartonček prilepila kar z washi trakom, da ga bo lažje odstranila in tako naredila prostor za svoje posvetilo.

Takolele...

To je za danes iz moje strani vse...

Upam, da ti je ideja všeč in da se boš tudi sama igrala z nami. In lahko narediš tako kot jaz... Da na zadnjo stran napišeš ali pa odtisneš, da lahko voščilnico mirne duše podari naprej in s tem pripomore k lepšemu svetu.

Ker drobni koraki štejejo veliko več, ko si lahko predstavljamo.

Veliiiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj