Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Novim dogovščinam naproti
Živjo,

Danes bom bolj kratka, priznam, mudi se mi novim dogodivščinam naproti in se bom do njih zapeljala kar z čisto novim Mavelu fičkom, čeprav so moje dogodivščine bolj zidarske.

Današnjo voščilnico sem sestavil iz novosti, ki so prišle na poličke in ko sem razmišljala kaj bi naredila, sem začela razmišljati o avtu in mavrici, kako lepo se je voziti naokrog in opazovati čudovito naravo, ki nas obdaja.Vzela sem akvarelni papir in s pomočjo rezalne šablone Slimline čipkasti pravokotniki izrezala pravokotnik s šivi na katerega sem toplotno embosirala napis in fička s šopkom rožic. Uporabila sem črn embossing prah, saj želim, da izstopa in se ne bo izgubil v mavrici.

Nato sem akvarelni papir osenčila v barvah mavrice z pomočjo čopičev za senčenje. Senčenje z njimi zelo preprosto in ne pušča nobenih linij, a še vedno vam priporočam, da ne začnete senčiti takoj na papirju ampak čopič zapeljete iz zunaj na papir.Ko sem papir osenčila z vsemi barvami mavrice sem papir še malo poškropila z vodo, da sem dobila videz vode na papirju. Ker sem uporabila akvarelni papir take kapljice dodajo piko na i papirju in dobimo zelo zanimivo ozadje. Papir je nato potrebno posušiti, lahko ga pustimo da se posuši sam, če pa smo neučakani ali se nam mudi pa lahko uporabimo tudi grelno napravo.

Iz papirja pravljične rožice sem nato izrezala še slimline pravokotnik pravokotnik z čipko, a sem ga izrezala z črnimi pikicami. Na koncu sem le še zložila skupaj, za malo več dimenzije sem mavrični papir prilepila z 3D penico.

Takole za danes se od vas poslavljam in vas vabim, da se tudi vi kam odpravite s tem čudovitim fičkom, pa če prav le v ustvarjalni kotiček.

Roteja

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj