Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Pomladni samorog
Živjo,

Čeprav nas je pred kratkim presenetil sneg, je pomlad tu, vsaj v nas. Verjamem, da nas vse navdaja s svežino in novim upanjem. Tudi moja današnja voščilnica je čisto v tem duhu.

Ste se kdaj vprašale kakšen je lahko namen vaših voščilnic? Ali imajo kakšno moč? Je ustvarjanje vaša super moč? Vaše orodje s katerim okolici in svetu sporočate? Se strinjate, da imajo moč, da z njimi lahko naredimo veliko lepega in dobrega?

Pred kratkim sem izvedela, da se sošolka, s katero smo pred nekaj leti skupaj delale kozmetično šolo, spopada z boleznijo in na FB je z nami delila, koliko ji pomenijo naše pozitivne in spodbudne misli in besede namenjene njej.

Ko sem to prebrala sem bila zelo žalostna, da se mora spopadati s to boleznijo in hitro ugotovila, da če ji spodbudne besede pomenijo veliko, ji lahko te namenim tudi s svojimi voščilnicami in ji jih namenim na tak način. Od tistega dne ji vsak teden pošljem voščilnico s pozitivno mislijo. In če ta malenkost nekomu polepša, ga k čemu spodbudi ali pa mu le ogreje dušo in srce, je to resnično najmanj kar lahko naredim. Se strinjate?
Verjamem, da vsi poznamo koga, ki bi mu lahko polepšali kakšen težak trenutek z našimi voščilnicami in lepimi mislimi. Zato vas danes malo izzivam in pozivam, da morda to naredite vsaj enkrat mesečno. Če bomo vse poslale nekomu nekaj lepega, bomo širile veliko pozitivnih občutkov, pa tudi me bomo občutile nekakšno zadovoljstvo, saj bomo z malenkostjo naredile komu kakšen dan malo lepši, malo lažji.

Če se ne spomnite nikogar, jo lahko pošljete tudi v DSO ali kakšen drug zavod, zagotovo jo bodo tudi tam veseli. Smo namreč v nekem takem čudnem obdobju, ko vsi potrebujemo kakšno lepo misel, da nam poboža dušo in nas navda z upanjem, da bomo lažje šli skozi to obdobje.
In današnja voščilnica je izdelana precej preprosto, skupaj sem sestavila precej različnih papirjev in izrezov, ter čudovitega samoroga postavila sedet med rožice, okrog glave pa razposajeno poplesujejo metuljčki. Precej pomladno, kaj ne? Da pa je voščilnica še malo bolj navdihujoča pa sem nanjo odtisnila napis: »izzivi so tisti, ki naredijo življenje zanimivo, njihovo premagovanje pa da življenju pomen«.

Kako sem jo izdelala si lahko pogledate v spodnjem videu:Hvala vam za ogled in deljenje pozitive <3

Roteja

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj