Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Poročna ali za lepši dan?
Hej hej...

Za danes sem vam pripravila voščilnico, katero sem sicer naredila kot poročno voščilnico, ampak če smo pošteni, bi bila tale voščilnica lahko komot tudi voščilnica za katero koli drugo priložnost.

Moram priznati, da zadnje čase vse pogosteje izdelujem voščilnice, ki mi vzamejo več časa in vedno gledam na to, da izgledajo tako, da jih lahko potem prejemnik da v okvir in jih uporabi namesto slike, kot dekor v stanovanju.

Ker hej...

Kdo je pa rekel, da je voščilnica samo voščilnica in je namenjena samo temu, da ti enkratno polepša dan...

Včeraj mi je Denis rekel eno super misel, ki bi jo rada danes delila s teboj.

Glasi se takole:

"Ponavadi svoja občutja, ki jih doživimo v trenutku, vežemo na določen predmet in potem vsakič, ko ta predmet vidimo, ta čustva ponovno doživimo."

In še kako se strinjam s to mislijo.

In še nekaj...

Tudi ko nekomu damo ali pošljemo voščilnico, za katero smo se extra potrudili, sem sigurna, da se v njegovem /njenem telesu začne sproščati seratonin, ki je znan tudi pod imenom hormon sreče.

In če je voščilnica primerna za v okvir, potem je to čista zmaga, saj bo prejemnik, vsakič ko jo bo videl, podoživel srečni trenutek in tako mu ponovno polepšaš dan.In ravno s tem namenom sem oblikovala zadnjo kolekcijo Rožice za vsak dan in Inspiracijske misli, saj sta tako vsestransko uporabni in primerni res za vsako priložnost.

Zadnje čase sem postala nekam obsedena z brezčtrnim barvanjem. Verjetno zato, ker nikoli nisem znala risati, takolele pobarvano pa na koncu izgleda, kot bi rožice sama narisala... Je precej dober občutek :)In to tehniko sem uporabila tudi na današnji voščilnici in se zelo lepo poda z zlatim embosiranim odtiskov v središču voščilnice.

Ker sem želela, da voščilnica nadgradi nežnost in eleganco pobarvanih rožic, sem se odločila za belo osnovo, kateri pa sem teksturo in globino dodala z rezalno šablonico Oval z žarki, s Čipkastimi pravokotniki pa sem dosegla nežnost in prijetnost.In da bo presenečenje popolno, sem v notranjost voščilnice prilepila isti čipkasti pravokotnik in pa zelenje z rožicami, ki je prav tako brezčrtno pobarvan.Tale voščilnica mi je bila tako všeč, da mi jo je bilo kar težko dati naprej...

Najraje bi jo imela sama doma lepo v okvirju.

Po drugi strani, pa imam izgovor, da naredim še eno tako :)

Takolele...

Iz moje strani je za danes to vse...

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan in se slišimo kmalu, ko ti pokažem, kakšno presenečenje sem izdelala za zlato poroko Denisovih starih staršev.

Do takrat pa veliiiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!
Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj