Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Presenečenje znotraj voščilnice
H
ojla...

Današnja voščilnica ima zame prav posebno vrednost. Ne samo, da je njena notranjost res prisrčna, ampak tudi zato, ker nosi izredno močno sporočilo.

Ne samo napis na prvi strani, ki mi je res pri srcu, saj se mi zdi, da vsak dan bolj hitimo in si vse redkeje vzamemo čas za prijatelje, ampak predvsem zato, ker predstavlja dejstvo, ki se ga pogosto ne zavedamo.

In to je:

Stvari v resnici niso nikoli točno take, kot se zdijo na prvi pogled.

Včasih se kakšna stvar zdi resnično grozna... Na prvi pogled... A ko preteče nekaj časa in ko se s situacijo bolje spoznamo, se pogosto zgodi, da točno to isto situacijo, za katero smo prej mislili, da se iz nje ne bomo izvili, vzamemo za najboljšo stvar, ki se nam je kadarkoli zgodila.In točno to predstavlja moja današnja voščilnica. Na zunaj je, lahko bi rekla že kar malo dolgočasna, brez tistega pravega žara. In edina stvar, ki nam vzbudi zanimanje, je okence na prvi strani, saj namiguje, da se v notranjosti skriva še nekaj.In res je... Ko voščilnico odpremo v njeni notranjosti najdemo naravnost čudovit prizor. Ježka Jakoba, ki uživa v jesenskih radostih.

Kako sem samo voščilnico izdelala si lahko pogledaš v spodnjem videu, ki je nastal včeraj v živo in kjer je tudi lepo prikazano, kako združiti zunanjost in notranjost + še nekaj zanimivih Denisovih idej izveš v njemu :)Kot si videla, mi ni uspelo v živo dokončati voščilnice, zato sem to naredila takoj po javljanju v živo. Vse sem pobarvala z distress blazinicami, tudi nebo in travo in prilepila na notranjo stran voščilnice.Zunanja stran pa izgleda takole...Tale voščilnica mi je izredno pri srcu...

Kaj pa tebi? Če je tudi tebi všeč, mi lahko zaupaš spodaj v komentarju.

Za danes je to iz moje strani vse... Upam, da si se kaj novega naučila in predvsem ti želim, da v kolikor se ti dogajajo kakšne stvari, ki so na prvi pogled težke, da jih poskusiš pogledati iz drugega zornega kota in če to ne gre, da samo zaupaš, da bo na koncu še vse vredu.

Pošiljam ti veliiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj