Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Rdeče češnje rada jem...
Živjo,

“Rdeče češnje rada jem, črne pa še raaaaajši...” Ta pesmica, ki jo vsi poznamo, je zelo primerna za današnjo voščilnico. Mesec maj je tudi mesec češenj, sicer letos bodo malo bolj pozne, ampak nič hudega, važno je, da jih bomo kmalu lahko tudi zobali. In današnja voščilnica je taka:Štampiljko Češnjica Vesnica sem odtisnila na papir, jo pobarvala z barvicami ter izrezala z njeno šablono. Isto štampiljko sem uporabila za ozadje. Samo s črno blazinico sem na papir natisnila češnje obrnjene v različne smeri, nato sem z največjo šablono iz seta Zabavni pravokotniki izrezala ozadje, ki sem ga nalepila na voščilnico.

Da malo ”razbijem” ozadje, sem izrezala malo manjši pravokotnik iz istega seta, uporabila pa sem papir s pikicami Pravljične rožice. Nato sem voščilnico dopolnila še z napisom Hura ter voščilom na banerčku, katerega sem embosirala z belim prahcem. Češnjo in napis hura sem zalepila s 3D penico. Tri rdeče kapljice Nuvo dropsa so samo dodale piko na i na voščilnici.
Mmmmmm, meni se res že cedijo sline... Do takrat, ko jih bom lahko tudi jedla, se bom pa zadovoljila s papirnatimi češnjami :)

Uživajte in se beremo spet kmalu!

Tjaša

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj