Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Rožice v zahvalo...
Hej hej...

Danes ti pokažem eno res lepo voščilnico, ki sem jo izdelala za meni zelo ljubo osebo, da ji pokažem, da je v mojem srcu ob enem pa se ji zahvalim za vse čudovite zgodbe, ki sva jih skupaj napisale...

Jaz sem taka oseba, ki svoja občutja težko izrazi osebno oz. verbalno, a ker trdno verjamem, da je hvaležnost ena tistih vrlin, ki spreminjajo življanje, se zelo rada poslužim voščilnic, s katerimi lahko izrazim svojo hvaležnost.

In tudi moja današnja je ena takih... Izdelala sem jo iz meni zelo ljubih štampiljk, po katerih se mi zdi, da zadnje čase veliko posegam. Govorim o setu Cvetlični raj, ki ima cel kup cvetličnih aranžmajev in tudi posameznih cvetov in listov.Za tokratno voščilnico sem se odločila, da enega od aranžmajev pobarvam s Kuretake akvarelnimi barvami in to po principu brezčrtnega barvanja. Ki je v bistvu veliko enostavnejši, kot mogoče izgleda na prvi pogled. Štampiljko samo odtisneš na papir, pri tem pa uporabiš čim svetlejšo blazinico, kar jo imaš pri roki in pobarvaš v akvarelni tehniki.

Celotno voščilnico pa sem nato dopolnila še z napisom na zastavici Najlepša hvala, ki sem jo odtisnila z močno črno blazinico (jaz sem tokrat uporabila Versa fine), na levi strani, pa sem s pomočjo robnih čipk pripravila tudi ozko odprtino, na katero sem odtisnila črtasto štampiljko za ozadje.

Oba bela dela sem nato prilepila s 3D peno, zalepila dva enaka aranžmaja in dodala še nekaj belih pikic, ki sem jih naredila z mat tekočimi nuvo perlami.

Sedaj pa voščilnico samo še odpošljem svoji prijateljici, da ji z njo polepšam dan in ji pokažem, koliko mi pomeni.

Tebi pa želim čudovit preostanek dneva in upam, da bo kar se da ustvarjalno obarvan.

Veliiiiiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj