Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Sladoled tudi na voščilnici
Živjo,

No sedaj pa lahko rečemo, da smo že zakorakali v poletje. Čeprav še ni tako zelo vroče in nas še vedno pere dež, je vsaj približno tako kot smo vajeni. In če ste na domači terasi že otvorili sezono žara, se spodobi da na blogu Mavelu-ja otvorimo sezono sladoledov.

Jaz sem jih kar nekaj pobarvala že pred časom in ko jih občudujem si zamišljam katerega okusa je kateri in kako lepo bi bilo ležati nekje na plaži med borovci z enim sladoledom v roki. Sedaj ko imam ravno dopust. Realnost bo najbrž malce drugačna, sladoled in ležanje bom obdržala, a bo kar na domačem dvorišču v senčki hrastov.Tokrat sem naredila kar dve voščilnici, najprej eno malce bolj preprosto, ker sem uporabila pisan papir Sleep tight little one in Sweet Ice Cream. Malo sem se poigrala z različnimi izrezi ter dodala še bannerček z napisom Rada te imam kot sladoled.

Mmmmm…a ni sladka tale voščilnica? Lahko bi jo uporabili za rojstni dan ali pa valentinovo, moj mož, ki je velik ljubitelj sladoleda bi jo bil prav vesel, banjice sladoleda pa še bolj :)In ker me je kar vleklo k sladoledu sem izdelala še eno. Še bolj sladko, se strinjaš?

Naredila sem tresočko, to so ene izmed mojih najljubših voščilnic, vedno so tako lepe in zanimive. Tokrat sem na folijo odtisnila napis z belo StazOn blazinico, ki prav lepo obstoji na njej. V notranjost tresočke pa sem dala čudovite srčke, ki jih velikokrat dobimo kot darilce v Mavelu paketu in bodo prav lepo povezali celotno voščilnico z napisom, ki pravi »Ljubezni in sladoleda«.

Na koncu pa sem nad napis prilepila še tri sladolede. Je tudi tebe prijelo, da bi si sedaj enega privoščila?Moj bo limonin. Kateri je pa tvoj najljubši okus? Napiši spodaj v komentar.

Hvala za ogled in se kmalu zopet vidimo,

Roteja

 

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj