Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Slončkov objem
Živjo!

Sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts in danes sem zate pripravila prikupno voščilnico, na kateri bom uporabila čisto nov set papirjev Mali čarobni raj!

Poglej:Tokratno izdelavo sem začela ravno z izbiro papirja in odločila sem se uporabiti prečudovit papir z rožicami iz seta Mali čarobni raj. Če ne veš o katerem setu govorim ti priporočam, da si ga pogledaš, saj je Marina za nas pripravila res prečudovito zbirko papirjev v kateri lahko čisto vsaka najde nekaj zase!

Ko sem izbrala papir sem ga s pomočjo škarij obrezala okoli robu, ki bo na končnem izdelku dodal nekaj dimenzije. Poleg rožic sem izrezala še par metuljev in ko je bilo to pripravljeno sem se lotila naslednjega koraka.Ta korak je bil odtiskovanje prikupnega slončka iz seta Vesela druščina. Jaz sem ga odtisnila na bel karton in ga nato pobarvala z alkoholnimi flomastri. Seveda lahko ti uporabiš kateri koli medij, ki ti je blizu, poskrbi le da uporabiš tudi primeren papir in blazinico.

Rožice in slončka sem nato postavila na bel karton, ki je malo manjši od osnove za voščilnico na ozadje pa sem dodala siv papir iz seta Sweet Ice Cream, ki se lepo poveže z barvo slona.Zadnja stvar, ki sem jo dodala je bil napis, ki pravi 'Prisrčen objem' in ga najdeš v setu Drobni napisi za vse priložnosti. Napis sem odtisnila na enak papir, kot sem ga uporabila za ozadje, tako da se vse skupaj lepo poveže v eno celoto.

Vse delčke sem nato prilepila na osnovo za voščilnico s pomočjo obojestranskega lepilnega traku in obojestranskih blazinic.

Upam, da te je ta voščilnica navdušila, da tudi sama prelistaš nov set papirjev in tudi ti ustvariš kakšno voščilnico z njimi!

Kaja

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj