Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Šopek tulipančkov zate (iz srca)
Hej hej...

Ne vem kako je pri tebi, ampak jaz naravnost obožujem izzive, saj se preko njih razvijam in če je izziv še ustvarjalne narave, potem s tem izboljšujem tudi svojo kreativnost, kar mi je pa še sploh všeč...

In zato je Mavelu z veseljem sponzor čudovitemu slovenskemu blogu z izzivi, ki sliši na ime Vesela Hiška. Tokrat so se stanovalke (kakor simpatično same sebe imenujejo organizatorke izziva) odločile za mojo najljubšo Rozi barvo...

In ja...

Kaj naj rečem... Izziv, ki je meni pisan na kožo, saj nekako brez rozi barve ne morem... In ko sem že mislila, da bom pa letos tulipančke naredila bolj pisanih barv, me je vseeno premamil tale izziv so tako moji prvi letošnji tulipančki pristali v čudoviti rozi barvi.Sama sem jih povezala v tale čudovit šopek, ki pa sem ga na koncu zaključila z mašnjico, katero sem odtisnila v istih barvah kot same tulipančke, "sposodila" pa sem si jo iz seta Dišeča sivka.

Voščilnica seveda ne bi bila prava, če na njej ne bi bila vsaj kakšna slovenska beseda in ker tale čudovit šopek tulipančkov že skoraj kraljuje čez cel bel del voščilnice, sem morala uporabiti manjša napisa in tukaj mi je ravno prav prišel set, ki sliši na ime Drobni napisi za vse priložnosti.Zate je samostojna štampiljka in sem jo enostavno samo odtisnila s svetlo sivo blazinico (Misty Coast), medtem, ko sem se morala pri napisu iz srca malček (ampak res čisto malo) poigrati, saj je napis sestavljen tudi iz besede hvala.

Včasih sem štampiljke preprosto razrezala, a zadnje čase mi to ne odgovarja več, zato jih preprosto maskiram, ali pa se potrudim, da barvo nanesem samo na tisti del štampiljke, ki jo dejansko želim odtisniti... Tako nekako kot vidiš na sliki spodaj.

SLIKA POSTOPKA

In ker sem želela, da je voščilnici še malce več rozi barve (ker hej, te ni nikoli preveč), sem ozadje izrezala iz papirja Pravlične lučke, katerega pa sem izrezala s pomočjo štablonic Zabavni pravokotniki (večji dve šablonici). Tako sem voščilnici dodala dodatno zanimivost ob enem pa črtkane črte nakažejo našim učkom, da se usmerijo v šopek. Ali po domače, šopek še bolj poudarijo.Beli del voščilnice pa sem obogatila z manjšim čipkastim pravokotnikom. Se mi zdi, da tako voščilnica, kjlub svoji preprostosti, postane bolj bogata.

Takolele...

Tole je moja voščilnica za izziv... Kakšno boš pa izdelala ti?

Prijaviš jo tako, da se oglasiš na obisku pri Veseli Hiški in tam slediš njihovim navodilom. Me prav zanima kakšne rozi mojstrovine bodo nastale.

Za obisk pri Veseli hiški klikni >> tule <<

Jaz pa se za danes poslavljam in ti želim en res čudovit, ustvarjalen in seveda zabaven dan!

Veliiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Xoxo

Majda

Marina, čudovito pomladno voščilnico si pričarala :-)
Hvala, za sponzorstvo v Veseli hiški in hvala, da si me s svojo roza barvo potegnila iz moje cone udobja - moram priznati, da sem obdana s tvojimi rožnatimi papirčki zelo uživala :-)
Lepe praznike ti želim, Majda

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj