Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Tagec na voščilnici
H
ojla...

Danes vam predstavljam voščilnico, katero sem vsaj 5x spremenila... Namreč vedela sem, da želim na voščilnico vključiti polhka Nala, oranžni papir, ki je tako spominja na jesen in pa papir z vejicami na ozadju.

Nabolj se mi je zataknilo, ko nisem vedela na kaj naj postavim polhka... Najprej sem ga dala na bel pravokotnik z dvojnimi črtami (enak kot je sedaj oranžen), pa se mi je zdelo malo preveč pusto... Potem sem zadaj dodala še oranžni papir pa ni bilo nič kaj veliko boljše...

In potem mi je še po nekaj prekladanja, kapnilo, da se bo v središči verjetno res čudovito znašel tagec. In prav sem imela. Za še malce več zanimivosti sem tagec prilepila postrani in tako dosegla, da pride še bolj do izraza.Ozadje z vejico in plodovi pa sem izdelala kar sama in sicer s pomočjo seta štampiljk Bodi v rožicah. Odtiskovala sem postopoma, da sem lahko pravilno zgradila vzorček. Eno o eno vejico. Najprej rjavo steblo in nato rumene plodove. Senčke pa sem dodala čisto na koncu, ko sem imela celotni vzorček že pripravljen in se mi je zdel malce prepust, da bi ga pustila kar takega.

Ker je sredinski del pokrit, se nisem niti trudila z njegovim zapolnjevanjem in tako prihranila kar nekaj časa :)Sama svoje junake (živalice) rada postavim na neko "podlago", zato jim vedno narišem tla. Ponavadi si pomagam z akrilno tehniko, tokrat pa se mi ni dalo mazati čopiča (polhka Nala sem imela namreč že pobarvanega), in sem dno narisala kar s svetlo sivo barvico. Z nežnimi potegi, da so prehodi kar se da mehki.In tole je moja voščilnica za danes... Sicer sem vas res vprašala na FB, ali naj tagec uporabim samostojno ali ga dam na voščilnico in kar nekaj vas je bilo za to, da ostane tak kot je... A si nisem mogla pomagati, ker ne vem... To jesen je moja go-to jesenska barva oranžna...

Katera je pa tvoja najljubša jesenska barva? Zaupaj mi spodaj v komentarju :)

Takolele... Za danes se sposlavljam in ti pošiljam veliiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov in se ponovno bereva v sredo... Do takrat pa se imej kar se da lepo!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj