Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Travniške marjetice so okupirale voščilnico
Živjo,

Ne vem zakaj, a seta Travniške marjetice še nisem ravno velikokrat uporabljala, čeprav so mi te marjetice res čudovite in me vedno spomnijo na otroštvo, ko smo s prijateljicami tekle od travnika do travnika in jih nabirale, ter nato iz njih pletle venčke za na glavo, delale uhančke in prstančke in seveda nesle tudi kakšen šopek domov, našim mamam. Oh, kje so tisti časi.Tokrat sem se malo poigrala in naredila voščilnico skozi katero lahko malo vidite v notranjost. Saj marjetice niso prilepljene na osnovo, ampak so zlepljene skupaj. Najprej sem se lotila odtiskovanja, tako marjetic kot listkov. Za marjetice sem uporabila nežno roza odtenke in z njimi obarvala le delčke pri sredini, preostali del sem pustila bel.Listke pa sem obarvala v zeleni barvi. Nato pa sem oboje izrezala s pripadajočimi rezalnimi šablonami. Ko sem imela vse pripravljeno sem se lotila lepljena. Vzela sem osnovo za voščilnico, da sem vedela kako jih moram prilepiti, za kar se uporabila lepilo Multi Medium Matte.

Ker če lepilo slučajno kje pogleda ven, se tole nič ne vidi. Listke in cvetove sem lepila tako, da so se delčki malce prekrivali, s tem sem dobila kot nekakšno mrežo in ker sem uporabila debelejši papir, je vse skupaj zelo stabilno. Osnovi za voščilnico sem nato stran odrezala prvo stran, pustila sem le kakšne pol centimetra zavihka na katerega sem nato prilepila mrežo marjetic.Ker so mi bile marjetice, tako zelo všeč nisem želela, da bi jih s čim preveč prekrila. In ker je ravno nastal prostorček, kjer je bilo malo več zelenja, sem se odločila, da tja namestim bannerček in izrez z napisom zate, ki sem ga osenčila v nežno roza barvi.

Celoten postopek izdelave pa si lahko ogledaš tudi v spodnjem videu:In voščilnica je končana. Res, da je z njo malce več dela, ampak je pa toliko bolj zanimiva, se ti ne zdi? Kakšne voščilnice ti najraje izdeluješ? Preproste ali take malo bolj zahtevne? Lahko mi poveš spodaj v komentarju.

Hvala za ogled in se kmalu zopet vidimo,

Roteja


Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj